ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Δικαιώθηκε ο Δήμος Βέλου – Βόχας για τα καύσιμα του 2019

0

Πολύ κακό για το τίποτα θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την σκόνη που σηκώθηκε από την προσφυγή που κατέθεσε στην Αποκεντρωμένη Περιφέρεια o επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Βέλου Βόχας Θανάσης Μανάβης, για την διαδικασία διαπραγμάτευσης που αφορά στην προμήθεια καυσίμων κίνησης και πετρελαίου θέρμανσης για την περίοδο 2019-2020 στον δήμο και τα Νομικά του Πρόσωπα.

Η προσφυγή του κ. Μανάβη απορρίφθηκε από την αποκεντρωμένη διοίκηση, η οποία μάλιστα έκρινε νόμιμη την απόφαση που πήρε η Οικονομική Επιτροπή, αποδεχόμενη πλήρως τα επιχειρήματα που κατέθεσαν οι υπηρεσίες του Δήμου.

Και ενώ η νομική διάσταση λύθηκε, το πολιτικό πρόβλημα -που συνδέεται με την γενικότερη αντίληψη για το δικαίωμα και την υποχρέωση που έχει κάθε αντιπολίτευση να ασκεί έλεγχο στην εκάστοτε διοίκηση- παραμένει. Κάποια στιγμή θα πρέπει όλοι να εξετάσουν πώς αντιλαμβάνονται τα δικαιώματα αυτά. Τα οποία –ενίοτε- επιτείνουν τον φαύλο κύκλο της γραφειοκρατίας και γεννούν περισσότερα προβλήματα από αυτά που υποτίθεται ότι λύνουν.

Γέμισε και πάλι η Ανοιχτή Δομή – Τι εργασίες γίνονται τι μας είπαν οι πρόσφυγες (φωτορεπορταζ)

Previous article

Το “Σπάρταθλον 2019” στηρίζει ο δήμος Βέλου Βόχας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.