Περιφερεια

Διευθύνων Σύμβουλος της Πελοπόννησος ΑΕ αναδείχτηκε ο Σωτήρης Μουρίκης (VIDEO)

0

Συνεδρίασε στην Τρίπολη σήμερα Τετάρτη 6 Νοέμβρη το Δ.Σ. της Πελοπόννησος Α.Ε. Πρόεδρος εξελέγη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας και διευθύνων σύμβουλος ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης Νίκα, Σωτήρης Μουρίκης.

Χτες ο κ. Μουρίκης μιλώντας στα Μέσα Ενημέρωσης, στο περιθώριο της συνεδρίασης του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κορινθίας, τόνισε ότι η Αναπτυξιακή εταιρεία της περιφέρειας πρέπει να αξιοποιηθεί ως εργαλείο ανάπτυξης που θα φέρει στην Πελοπόννησο πόρους, προγράμματα και θα δημιουργήσει δουλειές.

Ο  Σωτήρης Μουρίκης έχει διατελέσει  πρόεδρος στην Ένωση Ιπταμένων Συνοδών και Φροντιστών (ΕΙΣΦ) και Αντιδήμαρχος στο Δήμο Σικυωνίων  από το 2006 έως και το 2010, ενώ σήμερα συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κορινθίας ως επικεφαλής της  παράταξης «Δύναμη Επιχειρηματικής Προόδου».

Στην επόμενη συνεδρίαση της Πελοπόννησος Α.Ε. , η οποία έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη, το σώμα θα ασχοληθεί με οικονομικά θέματα και συγκεκριμένα με τις υποχρεώσεις της επιχείρησης, αυτές κυρίως που προκύπτουν μέσω προγραμματικών συμβάσεων. Επίσης, θα συζητηθούν και θέματα που αφορούν το προσωπικό της Πελοπόννησος Α.Ε.

Μητρώο συλλόγων προκειμένου να χρηματοδοτηθούν δημιουργεί ο δήμος Κορινθίων

Previous article

Τελευταία εβδομάδα εγγραφών για το Μεταπτυχιακό του Επιμελητηρίου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.