ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κλείνουν τα μπαρ, ακολουθούν καφετέριες και εστιατόρια

0

Ακόμα πιο αυστηρά μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊου είναι αποφασισμένη να λάβει η κυβέρνηση κλείνοντας αρχικά τα μπαρ, ενώ είναι υπό σκέψη να κλείσουν καφετέριες και εστιατόρια.

Τα νέα μέτρα αναμένεται να ανακοινωθούν και να ληφθούν άμεσα, καθώς μετά το κλείσιμο των σχολείων και των πανεπιστημίων παρατηρήθηκε πως ο κόσμος συνωστίζεται σε καφετέριες, εστιατόρια και μπαρ, χωρίς να δείχνει ανησυχία και γι αυτό έχει σημάνει συναγερμός στην επιστημονική κοινότητα. Μάλιστα αναφέρουν χαρακτηριστικά πως ο συνωστισμός κόσμου βοηθάει στην εξάπλωση του κορωνοϊού.

Έρχονται μέτρα τύπου Ιταλίας
Σύμφωνα με πληροφορίες τα νέα μέτρα που θα περιλαμβάνουν το κλείσιμο των μπαρ θα ανακοινωθούν αύριο Σάββατο από τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα.

Αυτή την ώρα οι συσκέψεις των επιτελείων είναι σε εξέλιξη και σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται το ενδεχόμενο να ληφθούν μέτρα τύπου Ιταλίας για τον κορωνοϊό, στα οποία συμπεριλαμβάνεται το κλείσιμο όλων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστιατόρια και καφετέριες), ωστόσο το συγκεκριμένο μέτρο δεν έχει κλειδώσει ακόμα.

Σταματούν όλα στον δήμο Κορινθίων: κλείνουν παιδικές χαρές, ελάχιστες συναλλαγές με φυσική παρουσία στις υπηρεσίες

Previous article

Ξεκίνησαν οι Live μεταδόσεις κεκλεισμένων των θυρών από τους ιερούς ναούς.

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.