ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Χτυπάει “κόκκινο” η εγκληματικότητα στην Δυτική Κορινθία

0

Το πρόβλημα της διαρκούς ογκούμενης εγκληματικότητας είναι ασφαλώς γνωστό και απασχολεί όλη την Κορινθία. Η επικείμενη έλευση 40 αστυνομικών, με αφορμή την δημιουργία της Ανοιχτής Δομής στο στρατόπεδο της Κορίνθου, ασφαλώς και θα δώσει ανάσα στην πρωτεύουσα του νομού ειδικά και στην Ανατολική Κορινθία, συνολικά, ωστόσο και στην Δυτική Κορινθία τα πράγματα είναι εξ ίσου άσχημα.

Τα προβλήματα της παραβατικότητας και της ελλιπούς αστυνόμευσης συζητήθηκαν στην διάρκεια σύσκεψης που έγινε στο δημαρχειο Ξυλοκάστρου ανάμεσα στο νέο δήμαρχο Βλάσση Τσιώτο και τον νέο αστυνομικό διευθυντή Κορινθίας Χαράλαμπο Τετράδη, τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου Παναγιώτη Γκιούλη και μέλη παραγωγικών φορέων της περιοχής.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν γενικότερα θέματα αστυνόμευσης που αφορούν το Δήμο μας, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στο διαρκώς διογκούμενο ζήτημα των κλοπών παραγωγικών αγαθών στην περιοχή μας.

Συμφωνήθηκαν συγκεκριμένα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης των προβλημάτων, καθώς και η συνεχής και αρμονική συνεργασία όλων των πλευρών ώστε να επιτευχθεί το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

Συνάντηση Αννίβα – Γκιολή για τα θέματα Βέλου Βόχας

Previous article

Τους νέους αντιδημάρχους ανακοίνωσε ο Αννίβας Παπακυριάκος

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.