ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Συνεχίζονται οι καθαρισμοί φρεατίων και δικτύων ομβρίων στο Βραχάτι

0

Ενημέρωση για τις δράσεις οι οποίες υλοποιούνται στην κοινότητα Βραχατίου έκανε μέσω των social media ο πρόεδρος της κοινότητας Γιώργος Βασιλείου. Όπως αναφέρει με την συντονισμένη “βοήθεια μελών του συμβουλίου, εθελοντών και με τη στήριξη του Δήμου (μηχανικά μέσα και προσωπικό) προβήκαμε σε καθαρισμούς αυλάκων, φρεατίων, απομάκρυνση μπαζών καθώς επίσης και αποψίλωση βλάστησης στις οριογραμμές των οδών. Οι εργασίες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες στέλνοντας λοιπόν το μήνυμα ότι η καθημερινότητα του πολίτη, που είναι και ο πρώτος στόχος μας κερδίζεται με καθημερινή δουλειά στις γειτονιές του χωριού μας και όχι με την ευκολία του καναπέ και της κακόβουλης κριτικής μέσω Facebook…”.

Ο κ. Βασιλείου αναφερόμενος στο σημαντικό για την περιοχή θέμα του καθαρισμού του Ζαπάντη τόνισε ότι “έχουν σταλεί τόσο από τον Δήμο όσο και από την Κοινότητα Βραχατίου έγγραφα (τα οποία είναι στη διάθεσή σας) στην Περιφέρεια που είναι και η καθ’ ύλην αρμόδια, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα…”.

Τέλος ο κ. Βασιλείου ευχαρίστησε τα μέλη της Κοινότητας Βασίλη Μπουγά, Αλέξανδρο Κολοκοντέ, Δημήτρη (Μάκο) Νικολάου,Γρήγορη Παπούλια τους εθελοντές και όλο το προσωπικό της καθαριότητας του Δήμου για την άμεση ανταπόκρισή τους.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

Previous article

Επιχείρηση “καθαροί πεζόδρομοι”

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.