ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Η πικάντικη κόντρα Μουρίκη – Πιτσάκη και οι αιχμές που εκτόξευσαν (VIDEO)

2

Γράφουμε σε άλλο σημείο για όσα έγιναν κατά την χτεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου για τον Π/Υ, που έγινε σε ήρεμο κλίμα το οποίο διαταράχτηκε μόνο σε μία περίπτωση.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, απαντώντας στον Σωτήρη Μουρικη που ζητούσε κάποιες εξηγήσεις για τον Π/Υ του είπε, δηκτικά:
“Να σας δώσουμε ό,τι εξηγήσεις θέλετε αν είστε εδώ, άμα φεύγετε τι εξηγήσεις να σας δώσουμε”.
Ο Σωτήρης Μουρίκης δεν το άφησε να περάσει και μιλώντας αυστηρά σημείωσε πως είναι παρών περισσότερο απο κάθε άλλον στις συνεδριάσεις του Δ.Σ., ενώ στην συνέχεια ζήτησε από τον Παναγιώτη Πιτσάκη να ανακαλέσει πως απουσίαζε απο την συνεδρίαση όπου έγινε αποδοχή της πρότασης για το mall του Λουτρακίου. “Σου απαγορεύω -και χρησιμοποιώ σκληρή γλώσσα- να λες πως απουσίαζα απο την αποδοχή του mall γιατί ήμουν εδώ”.
Ακολούθησε ένα πινγκ πονγκ απο ατάκες και αιχμές ανάμεσα στους δύο άνδρες, που είναι και επιχειρηματικοί αντίπαλοι.

Κέρδισε την μάχη του προϋπολογισμού ο Πιτσάκης – ρήγμα στην αντιπολίτευση (VIDEO)

Previous article

Νίκος Ταγαράς: “190 συνεχούς προσφοράς για το Ελληνικό Μηχανικό”

Next article

You may also like

2 Comments

  1. […] όπως είπαμε, δεν είχε στιγμές έντασης με εξαίρεση μία προσωπική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του επιμελητηρίου και τον Σωτήρη […]

  2. […] όπως είπαμε, δεν είχε στιγμές έντασης με εξαίρεση μία προσωπική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του επιμελητηρίου και τον Σωτήρη […]

Comments are closed.