ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Με τους αστυνομικούς της Κορινθίας συναντήθηκε ο Βασίλης Νανόπουλος

0

Συνάντηση με τον δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο πραγματοποίησε το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΕΑΥ) Κορινθίας.
Στην ατζέντα της συνάντησης τέθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία και σχετίζονται με την ασφάλεια στην πόλη της Κορίνθου και ιδιαίτερα στα Εξαμίλια, αλλά και το μεταναστευτικό μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την δημιουργία της ανοιχτής δομής.
Από την πλευρά της Ένωσης Αστυνομικών έγινε ενημέρωση για τα ανωτέρω θέματα, ενώ ζητήθηκε η συμπαράσταση από τον κ. Νανόπουλο προς την Ένωση και τους αστυνομικούς της Κορινθίας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΑΥ Κορινθίας από τον δήμαρχο Κορινθίων ζητήθηκε:
– Να συνεχιστεί η προσφορά των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου, για μικροεπισκευές του κτιρίου της έδρας, έως ότου δοθεί οριστική διευθέτηση του κτιριακού προβλήματος. Για το θέμα αυτό δόθηκαν διαβεβαιώσεις από τον κ. Νανόπουλο πως θα ασκηθούν πιέσεις να προχωρήσει το θέμα.
– Να δοθεί οικονομική ενίσχυση προκειμένου να ανταπεξέλθει η Ενωση στις απαιτήσεις των κοινωνικών της εκδηλώσεων, δεδομένου ότι αυτές γίνονται πάντα στα πλαίσια φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων.
– Να μεριμνήσει ο δήμαρχος για την αγορά ενός νέου περιπολικού για τις ανάγκες της Α.Δ. Κορινθίας. Μάλιστα έγινε υπόμνηση στον κ. Νανόπουλο, ότι τελευταία φορά που δόθηκε περιπολικό στην Α.Δ. Κορινθίας ήταν επί των ημερών του ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου. Ο κ. Νανόπουλος διαβεβαίωσε ότι η νέα Δημοτική Αρχή θα κινηθεί ώστε να ικανοποιηθεί άμεσα το αίτημα.

Για όλα τα παραπάνω ο Δήμαρχος έδειξε αμέριστη συμπαράσταση, έθεσε από το δήμο Κορινθίων στο πλευρό των συναδέλφων μας, στα πλαίσια της καλύτερης αστυνόμευσης της περιοχής και της ποιοτικότερης εργασίας των συναδέλφων μας“, καταλήγει η ανακοίνωση των Αστυνομικών.

“Γάζωσαν” ξενοδοχείο που βγαίνει σε πλειστηριασμό

Previous article

Η “κουτσή κιθάρα”, ο έρωτας του Λοΐζου για την Δώρα Σιτζάνη και μια πικρή ιστορία από την εισβολή στην Κύπρο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.