ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Σε επιφυλακή ο Δήμος Βέλου Βόχας για τα έντονα καιρικά φαινόμενα

0

Ο “Γηρυόνης” εμφανίστηκε και στην Κορινθία με άγριες διαθέσεις. Από τα ξημερώματα βρέχει ασταμάτητα και πολύ έντονα, ειδικά νωρίς το πρωί η βροχή είχε διαστάσεις καταιγίδας.

Έχει πληγεί όλη η Κορινθία, ενώ στον δήμο Βέλου Βόχας, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο γραφείο του Δημάρχου, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται σε κατάσταση επιφυλακής προκειμένου να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που προβλέπονται σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της Ε.Μ.Υ. από σήμερα το απόγευμα.

Από νωρίς το πρωί, ο Δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος έχει επικοινωνήσει με τους Προέδρους των κοινοτήτων για να βρίσκονται σε ετοιμότητα και έχουν δοθεί οδηγίες σε αιρετούς και υπηρεσίες, ώστε να αντιμετωπιστεί στο μέγιστο δυνατόν οποιαδήποτε έκτακτη κατάσταση προκύψει τις επόμενες ώρες.

Ήδη 8 μηχανήματα-τσάπες βρίσκονται στη διάθεση του Δήμου καθώς επίσης και τα αυτοκίνητα των υπηρεσιών του Δήμου. Από τις 5.00 το απόγευμα της Κυριακής το γραφείο του Δημάρχου στο Ζευγολατιό θα είναι ανοικτό για τους πολίτες του Δήμου.
Για οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρξει οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2741360520 και 2741360521 .
Παρακαλούνται οι πολίτες του Δήμου μας να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων.

Αγώνες ποδοσφαίρου Κορινθίας, Γ’ Κατηγορία, 7η Αγωνιστική

Previous article

Αυτοψία Νανόπουλου σε Άσσο και Σπαθοβούνι που επλήγησαν από την κακοκαιρία

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.