ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

Στο Δ.Σ. της ΕΛΤΑ Courier τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Παπαγεωργίου

0

Τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα αποφάσισε στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019 το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε., σύμφωνα με τις αποφάσεις της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της. Η οργανωτική προσαρμογή στις ανάγκες της αγοράς και η αύξηση των πιθανοτήτων για επιτυχία, στηρίζεται στις σωστές δομές που δίνουν προοπτική στους αξιόλογους συνεργάτες και αναδεικνύουν την αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό τους με αξιοκρατικά κριτήρια για την τοποθέτηση του οποιουδήποτε εργαζόμενου μέσα στο οργανόγραμμα.

Ο κ. Δημήτρης Παπαγεωργίου μετά από την αποφοίτησή του από την Νομική Σχολή των Αθηνών απέκτησε δύο μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών, έναν από τη Νομική Σχολή Αθηνών στο Αστικό Δίκαιο και έναν από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στις «Διεθνείς Σχέσεις και Πολιτικές». Ξεκίνησε τη δικηγορία από το 2005 και σήμερα είναι ενεργός δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ αποτελείται:

  • Θεοφάνης Αναγνωστόπουλος του Αθανασίου, Πρόεδρος ΔΣ
  • Παπαγεωργίου Δημήτριος του Φωτίου, Αντιπρόεδρος ΔΣ
  • Μάριος-Ερρίκος Τζαβάρας του Βασιλείου, Διευθύνων Σύμβουλος
  • Γεώργιος Κωνσταντόπουλος του Παναγιώτη, μέλος
  • Μπαλούρδος Βασίλειος του Νικολάου, μέλος
  • Πανταζόπουλος Στέφανος του Γιαννούλη, μέλος
  • Βασιλική Ανδρέου του Ευαγγέλου, μέλος

Στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Σικυωνίων και πλέον είναι επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Αλλαγής». Η εμπλοκή του στα αυτοδιοικητικά ξεκίνησε το 2002 σε ηλικία μόλις 21 ετών. Εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος στον πρώην Δήμο Στυμφαλίας και διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου (2005-2008).
Το 2008-2009 υπήρξε νομικός σύμβουλος του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, το 2007 του υπουργού Δικαιοσύνης και το 2009-2010 της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας. 

Εκδήλωση για την οικογένεια και τον επαγγελματικό προσανατολισμό

Previous article

Παραιτήθηκε από την αγωγή ο πρώην δήμαρχος Νεμέας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.