ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιτυχημένη χρονιά για τον Σκακιστικό όμιλο “Αργοναύτης” το 2019

0

Με μια όμορφη γιορτή στην Ακαδημία μας, αποχαιρετήσαμε το 2019. Με την συμμετοχή σχεδόν 50 παιδιών από 5 έως 15 χρονών και συμμετοχές από όλα τα σχολεία που συνεργαζόμαστε κλείσαμε με τον καλύτερο τρόπο την φετινή χρονιά.

Οι νικητές των χειμερινών εσωτερικών τουρνουά καθώς και οι νικήτριες όμαδες των ομαδικών αγώνων ράπιντ βραβεύτηκαν για την προσπάθεια τους και της επιτυχίες τους.

Για την μεγάλη πρόοδο και τις επιτυχίες του βραβεύτηκε ο μαθητής του αγωνιστικού τμήματος Ηλιε Δημήτρης με έπαινο.

Ευχαριστουμε τους δασκάλους μας κ. Κυμιωνή Κωστα. και κ. Δάλλη Ελένη καθώς και τον Head Coach κ. Γεωργίου Κωστα. για την μέγιστη συνεισφορά τους.

Ευχαριστούμε θερμά έσας τους γονείς για την συμπαράσταση, την βοήθεια και την εμπιστοσύνη σας . Ενα ξεχωριστό ευχαριστώ για τις μαμάδες που μας περιποιήθηκαν με τις λιχουδιές τους σήμερα.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας για τις επιτυχίες τους, το ήθος και τον χαρακτήρα τους για την χρονιά που πέρασε. Ο Αργοναύτης για μια ακόμα χρονιά πρωταγωνίστησε στις διοργανώσεις της Πελλοπονήσου καθως και σε πανελλήνια εμβέλεια.

Απο το Δ.Σ της Ακαδημίας σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά, Καλη Χρονια, με υγεία πάνω απ’όλα, χαρές, επιτυχίες, τύχη και πολλά πολλά, σκακιστικά και όχι μονο χαμόγελα.

Στο δημαρχείο θα υποδεχτεί την Πρωτοχρονιά ο Βασίλης Νανόπουλος το 2020

Previous article

SOS από τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου για τους Αγίους Θεοδώρους και την Κινέττα…

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.