ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Ορκίστηκε νέα δημοτική σύμβουλος η Σούλα Μπιτσάκου

0

Το πρωτόκολλο ορκωμοσίας, που την καθιστά νέο μέλος του δημοτικού συμβουλίου Βέλου Βόχας, υπέγραψε σήμερα το πρωί η Σούλα Μπιτσάκου. Η κυρία Μπιτσάκου εκπροσωπεί την παράταξη “Το Μέλλον Σήμερα” και πήρε την θέση του παραιτηθέντος Γιώργου Βορινιώτη, ο οποίος είχε μπει στο δημοτικό συμβούλιο στην θέση του παραιτηθέντος επικεφαλής της παράταξης Λεωνίδα Στεργιόπουλου.

Αμέσως μετά συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αννίβα Παπακυριάκο, ο οποίος με ανάρτηση στα social media, σχολίασε: “To Δημοτικό Συμβούλιο είναι ο χώρος στον οποίο πρέπει να συντίθενται οι απόψεις όλων μας με διάλογο, συνεργασία και γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας. Σ’ αυτό το πλαίσιο καλωσορίζουμε τη νέα δημοτική σύμβουλο Σούλα Μπιτσάκου και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα“.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη “Το Μέλλον Σήμερα” τονίζει πως “η παράταξή μας θα συνεχίσει με νέα ορμή και νέο κουράγιο να εκπροσωπεί στο δημοτικό συμβούλιο τις φωνές όλων αυτών που ενστερνίζονται τις αρχές και τις αξίες μας, τη συνεργασία, τη συνέργεια, τη συναδελφικότητα, τις καινοτόμες ιδέες, την προστασία του περιβάλλοντος, των ευπαθών και αδύναμων κοινωνικά ομάδων και όλων των αρχών και διακηρύξεων που 7 χρόνια τώρα η παράταξή μας υπηρετεί αταλάντευτα…”.

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ

Previous article

Διακοπή υδροδότησης στην Κόρινθο τα ξημερώματα της Πέμπτης (01:00 π.μ – 11:00 π.μ)

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.