ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέτσας: Θα απαγορευτούν οι συναθροίσεις με πάνω από 10 άτομα

0

Στο μέτρο της απαγόρευσης συναθροίσεων άνω ενός συγκεκριμένου αριθμού ατόμων θα προχωρήσει σήμερα η κυβέρνηση, προκειμένου να αντιμετωπίσει τη διασπορά του κορωνοϊού.

Αυτό δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, στην τηλεόραση του Alpha, εξηγώντας ότι η κυβέρνηση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση της περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Ο Στέλιος Πέτσας προσδιόρισε τον αριθμό σε δέκα άτομα, σημειώνοντας όμως ότι εντός της ημέρας θα συγκεκριμενοποιηθεί ο αριθμός και θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις. Παράλληλα, ανέφερε ότι το «Μένουμε σπίτι» τηρείται από την πλειοψηφία, αλλά είναι αρκετοί αυτοί που δεν τηρούν τις οδηγίες. Τα μέτρα αναμένεται να αυστηροποιηθούν κατόπιν εισηγήσεων των ειδικών επιστημόνων.

Τα μέτρα για τον αριθμό των συναθροίσεων θα ανακοινώσει το απόγευμα το υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Θα γίνουν συστάσεις στους πολίτες να μη συγκεντρώνονται πάνω από 10 άτομα σε φιλικά σπίτια, ενώ οι αστυνομικοί θα μπορούν να ζητούν από πολίτες στην παραλία Θεσσαλονίκης, για παράδειγμα, να κρατούν αποστάσεις μεταξύ τους και να μην συναθροίζονται.

Σε διαμόρφωση ειδικού χώρου για την υποδοχή κρουσμάτων κορωνοϊού στο Κέντρο Υγείας προχωρά ο Δήμος Λουτρακίου

Previous article

ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΩΝ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *