ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε απεργία πείνας οι 1200 έγκλειστοι της κλειστής δομής – Θέλουν να φύγουν λόγω κορονοϊού

0

Χίλιοι διακόσιοι μετανάστες στο κέντρο κράτησης Κορίνθου προχώρησαν σε απεργία πείνας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΕΕΡΦΑ.

Και συνεχίζει: “Η Αστυνομία τους πιέζει να σταματήσουν αγνοώντας τα προβλήματα τους και πάνω απ΄ όλα το φόβο τους για την εξάπλωση του κορονοϊού. Zητάνε ελευθερία για να ζήσουν, να μην πεθάνουν από το κορονοϊό. Αν τα κέντρα γίνουν γίνουν υγειονομικές βόμβες θα κινδυνεύσει όλος ο πληθυσμός.

Βιντεο 2. Κραυγή των απεργών πείνας στην Κόρινθο για άμεση εκκένωση των στρατοπέδων κράτησης μεταναστών και προσφύγων, κορονοϊος

Βιντεο 2. Κραυγή των απεργών πείνας στην Κόρινθο για άμεση εκκένωση των στρατοπέδων κράτησης μεταναστών και προσφύγων λόγω απειλής κορονοϊού.Χίλιοι διακόσιοι μετανάστες στο κέντρο κράτησης Κορίνθου προχώρησαν σε απεργία πείνας. Η Αστυνομία τους πιέζει να σταματήσουν αγνοώντας τα προβλήματα τους και πάνω απ΄ όλα το φόβο τους για την εξάπλωση του κορονοϊού. Zητάνε ελευθερία για να ζήσουν, να μην πεθάνουν από το κορονοϊό. Αν τα κέντρα γίνουν γίνουν υγειονομικές βόμβες θα κινδυνεύσει όλος ο πληθυσμός.Εκατοντάδες άνθρωποι είναι μαντρωμένοι και συνωστισμένοι σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης σε απάνθρωπες και επικίνδυνες για την υγεία τους συνθήκες, αντιμέτωποι με την απειλή της εξάπλωσης του κορονοϊού, αβοήθητοι από τις κρατικές αρχές.Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες βρίσκονται κλεισμένοι στα κελιά γιατί η κυβέρνηση, υλοποιώντας μια ακραία ρατσιστική ατζέντα έχει ποινικοποιήσει την προσφυγιά και τη μετανάστευση, έχει καταργήσει το δικαίωμα στο άσυλο για τους κατατρεγμένους των πολέμων, των δικτατοριών,της κλιματικής καταστροφής και της πείνας. Έκλεισε τα σύνορα και φυλακίζει για 4 χρόνια τους νεοεισερχόμενους αντί να τους δίνει το δικαίωμα υποβολής αιτήματος ασύλου. Έχει στείλει ακόμη και ανήλικους στην Αυλώνα και το Βόλο στη φυλακή!Τώρα έχει μετατρέψει τα στρατόπεδα, κλειστά και ανοικτά, σε θανατοπαγίδες εξάπλωσης του κορονοϊού, αφού το μέτρο της απομόνωσης σε συνδυασμό με την παντελή έλλειψη παροχής βοήθειας σε είδη προστασίας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψη μετατρέπει τους κρατούμενους σε μελλοθάνατους του κορονοϊού. Ιδιαίτερα, στην Πέτρου Ράλλη και τα αστυνομικά τμήματα οι συνθήκες είναι ακόμη πιό φρικτές και εγκυμονούν κινδύνους για όλους.Ο ρατσισμός έχει χτυπήσει κόκκινο με τις εκκλήσεις “Μένουμε σπίτι” σε ανθρώπους, που τους αρνούνται να πάνε σε σπίτι.Να σταματήσουμε την εγκληματική πολιτική αποκλεισμού και φυλάκισης των προσφύγων και των μεταναστών στα κλειστά ή ανοικτά στρατόπεδα. Στείλτε τους τώρα όλους σε σπίτια για να προστατευτούν, όπως όλοι από το κορονοϊό.Αν σταματήσει η σπατάλη των κατασταλτικών αστυνομικών και στρατιωτικών μέτρων στα σύνορα και την ενδοχώρα, θα βρεθούν τα λεφτά για να στεγαστούν όχι μόνοι όλοι οι πρόσφυγες αλλά και όλοι οι άστεγοι που κοιμούνται στους δρόμους.ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Gepostet von Κεερφα-Keerfa-Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή am Donnerstag, 19. März 2020

Εκατοντάδες άνθρωποι είναι μαντρωμένοι και συνωστισμένοι σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης σε απάνθρωπες και επικίνδυνες για την υγεία τους συνθήκες, αντιμέτωποι με την απειλή της εξάπλωσης του κορονοϊού, αβοήθητοι από τις κρατικές αρχές.

Κραυγή των απεργών πείνας στην Κόρινθο για άμεση εκκένωση των στρατοπέδων κράτησης μεταναστών και προσφύγων λόγω απειλής κορονοϊού.

Κραυγή των απεργών πείνας στην Κόρινθο για άμεση εκκένωση των στρατοπέδων κράτησης μεταναστών και προσφύγων λόγω απειλής κορονοϊού. Χίλιοι διακόσιοι μετανάστες στο κέντρο κράτησης Κορίνθου προχώρησαν σε απεργία πείνας. Η Αστυνομία τους πιέζει να σταματήσουν αγνοώντας τα προβλήματα τους και πάνω απ΄ όλα το φόβο τους για την εξάπλωση του κορονοϊού. Zητάνε ελευθερία για να ζήσουν, να μην πεθάνουν από το κορονοϊό. Αν τα κέντρα γίνουν γίνουν υγειονομικές βόμβες θα κινδυνεύσει όλος ο πληθυσμός. Εκατοντάδες άνθρωποι είναι μαντρωμένοι και συνωστισμένοι σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης σε απάνθρωπες και επικίνδυνες για την υγεία τους συνθήκες, αντιμέτωποι με την απειλή της εξάπλωσης του κορονοϊού, αβοήθητοι από τις κρατικές αρχές. Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες βρίσκονται κλεισμένοι στα κελιά γιατί η κυβέρνηση, υλοποιώντας μια ακραία ρατσιστική ατζέντα έχει ποινικοποιήσει την προσφυγιά και τη μετανάστευση, έχει καταργήσει το δικαίωμα στο άσυλο για τους κατατρεγμένους των πολέμων, των δικτατοριών,της κλιματικής καταστροφής και της πείνας. Έκλεισε τα σύνορα και φυλακίζει για 4 χρόνια τους νεοεισερχόμενους αντί να τους δίνει το δικαίωμα υποβολής αιτήματος ασύλου. Έχει στείλει ακόμη και ανήλικους στην Αυλώνα και το Βόλο στη φυλακή! Τώρα έχει μετατρέψει τα στρατόπεδα, κλειστά και ανοικτά, σε θανατοπαγίδες εξάπλωσης του κορονοϊού, αφού το μέτρο της απομόνωσης σε συνδυασμό με την παντελή έλλειψη παροχής βοήθειας σε είδη προστασίας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψη μετατρέπει τους κρατούμενους σε μελλοθάνατους του κορονοϊού. Ιδιαίτερα, στην Πέτρου Ράλλη και τα αστυνομικά τμήματα οι συνθήκες είναι ακόμη πιό φρικτές και εγκυμονούν κινδύνους για όλους.Ο ρατσισμός έχει χτυπήσει κόκκινο με τις εκκλήσεις “Μένουμε σπίτι” σε ανθρώπους, που τους αρνούνται να πάνε σε σπίτι.Να σταματήσουμε την εγκληματική πολιτική αποκλεισμού και φυλάκισης των προσφύγων και των μεταναστών στα κλειστά ή ανοικτά στρατόπεδα. Στείλτε τους τώρα όλους σε σπίτια για να προστατευτούν, όπως όλοι από το κορονοϊό. Αν σταματήσει η σπατάλη των κατασταλτικών αστυνομικών και στρατιωτικών μέτρων στα σύνορα και την ενδοχώρα, θα βρεθούν τα λεφτά για να στεγαστούν όχι μόνοι όλοι οι πρόσφυγες αλλά και όλοι οι άστεγοι που κοιμούνται στους δρόμους. ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Gepostet von Κεερφα-Keerfa-Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή am Donnerstag, 19. März 2020

Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες βρίσκονται κλεισμένοι στα κελιά γιατί η κυβέρνηση, υλοποιώντας μια ακραία ρατσιστική ατζέντα έχει ποινικοποιήσει την προσφυγιά και τη μετανάστευση, έχει καταργήσει το δικαίωμα στο άσυλο για τους κατατρεγμένους των πολέμων, των δικτατοριών,της κλιματικής καταστροφής και της πείνας. Έκλεισε τα σύνορα και φυλακίζει για 4 χρόνια τους νεοεισερχόμενους αντί να τους δίνει το δικαίωμα υποβολής αιτήματος ασύλου. Έχει στείλει ακόμη και ανήλικους στην Αυλώνα και το Βόλο στη φυλακή!

Eρχονται σήμερα 3 πτήσεις με 400 Ελληνες από το Λονδίνο – Σε καραντίνα για 14 ημέρες

Previous article

Δεν θα λειτουργήσει αύριο η λαϊκή στην Κόρινθο – λιγότερος κόσμος στα σουπερ μάρκετ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *