Life

“Put the kot down”. Το είδαμε στο Κιάτο

0

Θυμάστε την παλιά έξυπνη διαφήμιση της NOVA με τον αστυνομικό και τον κλεφτοκοτά; Η ατάκα “put the kot down slowly” έγινε viral για καιρό και έχει μείνει μέχρι τις μέρες μας. Να θυμίσουμε ότι η σχετική διαφήμιση γυρίστηκε στο Σοφικό.

Μια αντίστοιχη κατάσταση, στα σοβαρά αυτή την φορά, βίωσαν οι αστυνομικοί του αστυνομικού τμήματος Κιάτου, οι οποίοι την περασμένη εβδομάδα συνέλαβαν δυο κλεφτοκοτάδες, οι οποίοι είχαν κάνει επιδρομή σε ένα σπίτι στο Διμηνιό. Τους έπιασαν κυριολεκτικά με την “γίδα στην πλάτη”, εν προκειμένω με τις κότες σε ένα τσουβάλι. Οι Ρομά δράστες οδηγήθηκαν στην Δικαιοσύνη.

Αλλά η συγκεκριμένη επιδρομή δημιούργησε ένα επιπλέον πρόβλημα. Όπως είναι γνωστό, τα κλοπιμαία παραμένουν στο αστυνομικό τμήμα μέχρι να διαπιστωθεί σε ποιον ανήκουν και να του αποδοθούν.
Στην περίπτωση αυτή τα …κλοπιμαία δεν υπήρχε άλλος χώρος να φυλαχτούν παρά στο μπαλκόνι στο πίσω μέρος του αστυνομικού τμήματος, που γειτονεύει με την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Οι κότες επιχείρησαν να δραπετεύσουν,, κοτσιλούσαν τα πάντα και γενικώς αναστάτωσαν την …γαλήνη αστυνομικών και πυροσβεστών.

Τελικά, την λύση έδωσε ο ιδιοκτήτης τους, που έσπευσε να τις παραλάβει υπογράφοντας το σχετικό πρωτόκολλο παραλαβής και το αστυνομικό τμήμα βρήκε την ηρεμία του. Δεν ξέρουμε μόνο αν ο τελευταίος θα “κεράσει” κανά κοτόπουλο τα παιδιά στο Αστυνομικό Τμήμα για να τους ευχαριστήσει…

ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ “ΚΟΡΔΕΛΙΟ”

Previous article

Ναυάγιο στο Eurogroup για τον κορωνοϊό -Νέα τηλεδιάσκεψη την Πέμπτη

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Life