ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Η Novavax θα ξεκινήσει δοκιμές σε ανθρώπους για νέο εμβόλιο κοροναϊού στα μέσα Μαίου και αναμένει ασφαλή αποτελέσματα τον Ιούλιο.

0

Η εταιρεία βιοτεχνολογίας με έδρα στο Μέριλαντ δήλωσε ότι το ανοσοενισχυτικό Matrix-M θα χρησιμοποιηθεί με το υποψήφιο εμβόλιο- NVX-CoV2373 – για να ενισχύσει τις ανοσολογικές αντιδράσεις.

Τα ανοσοενισχυτικά χρησιμοποιούνται κυρίως για να επιτρέψουν σε ένα εμβόλιο να προκαλέσει ισχυρή ανοσοαπόκριση συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης παραγωγής αντισωμάτων και μεγαλύτερης διάρκειας προστασίας από ιικές και βακτηριακές λοιμώξεις.

Η Novavax δήλωσε ότι τα προκαταρκτικά αποτελέσματα ανοσογονικότητας και ασφάλειας από τη δοκιμασία αναμένονται τον Ιούλιο.

Συνενώνει τουλάχιστον δώδεκα άλλα φάρμακα που χρησιμοποιούνται σε εμβόλια, αντιιικά και άλλες θεραπείες για να βοηθήσουν όσους έχουν μολυνθεί από τον ταχέως εξαπλώσιμο στο αναπνευστικό ιό, με ορισμένα αντιιικά που ήδη χρησιμοποιούνται σε δοκιμές.

Τα αναμενόμενα δεδομένα για ένα πειραματικό αντιιικό φάρμακο της Gilead Sciences Inc αναμένονται το αργότερο αυτό το μήνα.

Οι αναλυτές αναμένουν επίσης βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα για προϊόντα που έχουν ήδη εγκριθεί για άλλες συνθήκες από εταιρείες όπως η Roche Holding και η Regeneron Pharmaceuticals Inc.

8eCUgvCwsa

Λαύριο: 8 Απριλίου 1896. Η μεγάλη αιματηρή απεργία.

Previous article

Δύσκολοι καιροί για τα μεταναστευτικά πουλιά – Τι μπορούμε να κάνουμε για να τα βοηθήσουμε

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.