ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγχαρητήρια σε όλους τους εκπαιδευτικούς από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

0

Μία απόπειρα ηθικής επιβράβευσης των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για την προσπάθεια που κάνουν όλο αυτό το διάστημα να παραμείνουν δίπλα στους μαθητές τους -έστω και από απόσταση- έκανε ο διευθυντής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κορινθίας Αλέξανδρος Αντωνίου με ανοιχτή επιστολή που δημοσίευσε μέσω των Μέσων Ενημέρωσης.

Στην επιστολή ο κ. Αντωνίου εκφράζει την ευαρέσκεια της διεύθυνσης, αλλά και τα συγχαρητήριά της προς όλους τους εκπαιδευτικούς για την προσπάθεια που κάνουν να υλοποιήσουν την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως “οι μαθητές μαζί με τις οικογένειές τους σας περιμένουν, έστω και μέσα από τις οθόνες των ηλεκτρονικών μέσων, να χτίσετε μαζί τους την ελπίδα, τη φαντασία, το γέλιο και το όνειρο κόντρα στο ζοφερό περιβάλλον που συνεχώς απλώνεται γύρω μας…“.

Ειδικότερα στην επιστολή του ο κ. Αντωνίου αναφέρει

«Έκφραση συγχαρητηρίων και ευαρέσκειας»

Κορωνοϊός: Πώς γίνεται το μάθημα εξ αποστάσεως -Αλλιώς για τους ...

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοί μου της πρώτης γραμμής, της κοινωνικής ευθύνης, της ανθρωπιάς, της συστηματικής καθημερινής προσπάθειας.

Η Διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εκφράζει την ΕΥΑΡΕΣΚΕΙΑ της σε σας τους εκπαιδευτικούς, προϊσταμένους και προϊσταμένες, υποδιευθυντές και υποδιευθύντριες, διευθυντές και διευθύντριες όλων των σχολικών μονάδων, για τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλετε καθημερινά στην οργάνωση της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης των παιδιών του ελληνικού λαού, των παιδιών μας.

Σε μια δύσκολη και πρωτόγνωρη περίοδο για την πατρίδα μας και όλο το κόσμο, με  πολύ κόπο, με ελάχιστα μέσα, μέρα και νύχτα, ξεπεράσατε πολλά εμπόδια για να βρεθείτε στο πλευρό των μαθητών και των μαθητριών σας. Οι μαθητές μαζί με τις οικογένειές τους σας περιμένουν, έστω και μέσα από τις οθόνες των ηλεκτρονικών μέσων, να χτίσετε μαζί τους την ελπίδα, τη φαντασία, το γέλιο και το όνειρο κόντρα στο ζοφερό περιβάλλον που συνεχώς απλώνεται γύρω μας.

Ξέρετε, όταν τα μέσα είναι λίγα και η γνώση περιορισμένη, τότε το αποτέλεσμα μετρά διπλά και τριπλά στις καρδιές των ανθρώπων. Γιατί  υπάρχει αυτή η κρυφή και πολλαπλασιαστική προστιθέμενη αξία, το φιλότιμο και η προσπάθεια, που αναγνωρίζει η κοινωνία.  

Ευχόμαστε σε όλες και όλους από καρδιάς, υγεία πάνω απ΄ όλα και δύναμη για τη συνέχιση του έργου σας.

Και πάλι Συγχαρητήρια.

Ανακοίνωση με αιχμές του Συλλόγο Επισιτιστών Λουτρακίου – Ζητούν την βοήθεια του δήμου

Previous article

Φιάσκο με τους υπολογιστές και τα τάμπλετ για τους μαθητές του δημοτικού

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.