ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Βαρέλι χωρίς πάτο: άλλα 2,8 εκατ. ευρώ για την διάβρωση των ακτών

1

Με μία εργολαβία 2,8 εκατομμυρίων ευρώ η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα επιχειρήσει να δώσει λύση στα άμεσα προβλήματα της διάβρωσης των ακτών στην παραλιακή Κορινθία, απο την Κόρινθο μέχρι και το Δερβένι.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες εργολαβίες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια για τον συγκεκριμένο λόγο και θα καλύψει κατεπείγοντα τεχνικά έργα για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από έντονα καιρικά φαινόμενα στην παλαιά εθνική οδό, αλλά και να καλύψει, όσο μπορεί την συνέχιση της καταστροφής προκειμένου να προληφθούν περαιτέρω καταστροφές αλλά και κίνδυνοι τόσο για τις υφιστάμενες υποδομές όσο και για την ασφάλεια των πολιτών.

ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΑΚΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ: ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ...
Μελέτη από το Πανεπιστήμιο Πατρών για να "σωθούν" οι ακτές από ...

Το ζήτημα είναι ότι η συγκεκριμένη εργολαβία είναι μία ακόμα που επιχειρεί να “μπαλώσει” καταστάσεις. Ανα τακτά χρονικά διαστήματα έχουν δοθεί εκατομμύρια ευρώ για αποκαταστάσεις. Πρόχειρα μπορεί να θυμηθεί κανείς το 1,4 εκατ. ευρώ που δόθηκε τον Ιούλιο του 2012 απο την διοίκηση Τατούλη, για αποκαταστάσεις και πάλι, στο τμήμα Διμηνιό-Δερβένι. εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ έχουν δοθεί τα προηγούμενα χρόνια για επί μέρους παρεμβάσεις, σε διάφορα σημεία.

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Archives - Page 2 of 25 - PROTINEWS

Την ίδια ώρα, κανείς δεν ξέρει σε ποιο στάδιο βρίσκεται αυτή την στιγμή η ολιστική μελέτη για την διάβρωση των ακτών, με προϋπολογισμό 4,8 εκατ. ευρώ, που είχε παραγγείλει από τον Οκτώβριο του 2016 το υπουργείο Υποδομών.

Με άδειες καρέκλες γέμισαν την πλατεία – Τι ζητούν οι επαγγελματίες της εστίασης

Previous article

Κόντρα Πορτοσάλτε-προέδρου ΟΛΜΕ: “Ντροπιάζετε τους εκπαιδευτικούς της Ελλάδας”

Next article

You may also like