ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

Μπάζα και σκουπίδια κατακλύζουν το νηπιαγωγείο -και όχι μόνο- στο Κάτω Διμηνιό

0

Την άθλια κατάσταση που επικρατεί έξω από το νηπιαγωγείο στο Κάτω Διμηνιό καταγγέλλουν οι γονείς των παιδιών που απασχολούνται σε αυτό. Όπως θα δείτε ο χώρος είναι κατακλυσμένος από σκουπίδια και μπάζα, αλλού τα αγριόχορτα θεριεύουν, ενώ -όπως λένε οι γονείς- η ίδια εικόνα είναι συνήθης και σε άλλα μέρη του χωριού.

Έκκληση από τους γονείς. Η Καθαριότητα κύριοι είναι η μαγική λέξη. Ο χωρος γύρω από το σχολείο καθαριστηκε. Μίλησα με τη δασκάλα σήμερα, τους είχε ενοχλήσει κι αυτή πολλές μέρες πριν.

Από το σχολείο (και όχι από το δήμο), μπήκε και σχετική ανακοίνωση – παράκληση προς τους κατοίκους.
Το νηπιαγωγείο Κάτω Διμηνιού υποδέχτηκε έτσι τους μαθητές του χτες και σήμερα. Κρατάμε τα παιδιά μας 3 μήνες στο σπίτι, τους έχουμε κάνει κυριολεκτικά πλύση εγκεφάλου για το πόσο σημαντική είναι η καθαριότητα, η απολύμανση και η υγιεινή. Και σήμερα αντίκρισαν αυτό το θέαμα. Οι κάδοι είναι άδειοι. Τα σκουπίδια είναι γύρω, σχεδόν θα κλείσουν τον δρόμο. Ένας αρμόδιος δεν σκέφτηκε να πάει να τα μαζέψει? Ένας δεν σκέφτηκε να καθαρίσει τα ξερά χόρτα γύρω από το σχολικό κτίριο? Ένας αρμόδιος δεν σκέφτηκε πως σε αυτό το σχολείο φοιτούν παιδιά 4 και 5 ετών, να φροντίσει για την καθαριότητα?

Να επισημάνω ότι αυτή η εικόνα είναι συνηθισμένη και σε άλλα σημεία του κάτω Διμηνιου. Και ναι, υπάρχει ευθύνη και στους κατοίκους. Όμως τεράστια ευθύνη έχουν και οι αρμόδιοι“, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ο διανομέας που καταγγέλλει ξυλοδαρμό μιλά στο korinthia.net.gr – “έτσι έγινε το περιστατικό”

Previous article

Εξαιρούνται από το Πρόγραμμα Δακοκτονίας 2020 οι Κοινότητες Νεμέας και Κουτσίου του Δήμου Νεμέας

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *