ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διοικητήριο στο 6ο ΣΠ διεκδικεί και το ΜεΡΑ 25 Κορινθίας

0

Με αφορμή τη συζήτηση που γίνεται τις τελευταίες μέρες για την μετεγκατάσταση του Διοικητηρίου της Περιφέρειας στο πρώην στρατόπεδο της Ποσειδωνίας θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:

  1. Το διοικητήριο καθώς και υπόλοιπες δημόσιες υπηρεσίες που στεγάζονται σε ενοικιαζόμενα κτήρια (αστυνομία, πυροσβεστική κ.λπ.) πρέπει να εγκατασταθούν το γρηγορότερο δυνατό στον χώρο του πρώην στρατοπέδου του 6ου Συντάγματος που και επαρκής είναι και εύκολα προσβάσιμος από όλες τις πλευρές του νομού.
  2. Επιπρόσθετα, στον χώρο αυτόν μπορούν να δημιουργηθούν αθλητικές υποδομές και άλλες υποδομές (πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, μικρό ανοιχτό θέατρο κ.τ.λ.) που τόσο απαραίτητες είναι για τους νέους και τις νέες της πόλης μας.
  3. Είναι καιρός ως κοινωνία να διεκδικήσουμε με σθένος και το χώρο που στεγάζεται η κλειστή δομή-φυλακή των προσφύγων-μεταναστών. Η ιδιότυπη αυτή φυλακή πρέπει να κλείσει άμεσα -όπως άλλωστε διεκδικεί από την πρώτη στιγμή το κίνημα πολιτών της πόλης μας- και τα κτήρια και ο χώρος να αποδοθούν άμεσα στην Περιφέρεια και στον Δήμο και κατά συνέπεια στους πολίτες.
  4. Ο χώρος του πρώην στρατοπέδου στην Ποσειδωνίας μπορεί να αξιοποιηθεί για να καλύψει άλλες ανάγκες τόσο της Περιφέρειας όσο και του Δήμου.

Ανοίγουν τα κολυμβητήρια στον δήμο Λουτρακίου

Previous article

Ένας δίσκος “Υπεράνω Υποψίας” έρχεται στην ροκ μουσική σκηνή για μια “Καινούργια Αρχή”

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.