Περιφερεια

Τι συζήτησαν Νίκας και στελέχη της Optima Bank

0

Για την συνάντηση που είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας την Τετάρτη στην Κόρινθο, με στελέχη της Optima Bank -της νέας τράπεζας του Ομίλου Μotor Oil, γράψαμε νωρίτερα.

Με ανακοίνωσή της η Περιφέρεια δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για την συνάντηση, η οποία -σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της περιφέρειας- έγινε παρουσία και του διευθυντή Διοικητικού του Διυλιστηρίου της Motor Oil Δημήτρη Κανελλόπουλου.

Η Περιφέρεια, λοιπόν, επιβεβαίωσε ότι συζητήθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας της νέας αυτής τράπεζας με την Περιφέρεια, με τον Παναγιώτη Νίκα να σημειώνει ότι θα γίνει διαγωνισμός -στον οποίον, βεβαίως, η Optima Bank μπορεί να μετάσχει- προκειμένου να προκύψει το πιστωτικό ίδρυμα στο οποίο θα διατηρούνται οι λογαριασμοί της Περιφέρειας.

Μας ενδιαφέρει η προκοπή της τράπεζας, την οποία συνδέουμε με τη γενικότερη προσφορά της Motor Oil στην Κόρινθο, την Πελοπόννησο, την πατρίδα μας” σημείωσε ο Π. Νίκας, εκφράζοντας την ευχή η νέα αυτή τράπεζα “να φέρει έναν φρέσκο αέρα στο τραπεζικό σύστημα”.

Αξίζει να σημειωθεί πως, όπως τονίστηκε στη σημερινή συνάντηση, η Optima Βank υλοποιεί ένα στρατηγικό σχέδιο επενδύσεων που δίνει έμφαση στην ανάπτυξη τόσο του δικτύου καταστημάτων της, όσο και των σύγχρονων και ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών της.

Στο πλαίσιο αυτό γνωστοποιήθηκε ότι η εν λόγω τράπεζα ενδιαφέρεται για υποκαταστήματα σε όλες τις μεγάλες πόλεις, μεταξύ των οποίων η Καλαμάτα και η Πάτρα.

Φυγαδεύοντας τον… Χριστόφορο Κολόμβο

Previous article

Επίθεση με βιτριόλι -Εξελίξεις: Ενταλμα σύλληψης για την ύποπτη

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *