ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Ευχές από τον Σύλλογο Φροντιστών σε όλα τα παιδιά που δίνουν Πανελλήνιες

0

Αντίστροφη μέτρηση για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις, οι οποίες για πρώτη φορά ξεκινούν τόσο αργά και σε κλίμα που είναι ιδιαίτερα δύσκολο λόγω κορονοϊού.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών του Ν. Κορινθίας, οι άνθρωποι που δούλεψαν για χρόνια μαζί με τους καθηγητές των σχολείων με τα παιδιά και τα βοήθησαν να προετοιμαστούν για την πρώτη δύσκολη καμπή της ζωής τους, έστειλαν μία ανακοίνωση μέσω της οποίας εύχονται στους μαθητές τους καλή επιτυχία.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών του Ν. Κορινθίας εύχεται ενόψει της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων καλή επιτυχία σε όσους/ -ες μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις διεκδικώντας την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ιδιαίτερα φέτος, που οι μαθητές και οι μαθήτριες δοκιμάστηκαν από την πανδημία του κορονοϊού, η επιμονή και η αφοσίωσή τους στους στόχους τους είναι απαράμιλλη και αποδεικνύει την αποφασιστικότητά τους για την τελική επιτυχία! Οι επαγγελματίες φροντιστές και δάσκαλοί τους βρισκόμαστε στο πλευρό όλων των μαθητών και είμαστε καθημερινοί αρωγοί στον αγώνα τους!”

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΛΥΣΗ: Τα νέα δεδομένα στο δημοτικό συμβούλιο μετά την “Συμμαχία για την Εξέλιξη”

Previous article

Η 22χρονη Νεσλιχάν, η πρώτη γυναίκα οδηγός στο τιμόνι του Αστικού Κομοτηνής

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.