ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Ανεξαρτητοποίηση Γιώργου Πιέτρη με δήλωση – “μανιφέστο”

0

Την φημολογία που τον ήθελε να διαφοροποιείται από την απόφαση της παράταξής του για συμπόρευση με τον Βασίλη Νανόπουλο, την Συμμαχία Πολιτών και την δημοτική αρχή επιβεβαίωσε ο Γιώργος Πιέτρης με μια ανακοίνωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ήταν μία αναμενόμενη κίνηση καθώς, όπως είχαμε τονίσει και στο ρεπορτάζ της 11ης Ιουνίου, ο κ. Πιέτρης δύσκολα θα ακολουθούσε καθώς υπάρχουν σημαντικές προσωπικές διαφορές με τον δήμαρχο.

Ωστόσο το πιο ενδιαφέρον σημείο της ανακοίνωσής είναι ότι σε ορισμένα σημεία μοιάζει να προετοιμάζει το έδαφος για μια δική του υποψηφιότητα στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Τουλάχιστον έτσι μπορούν να ερμηνευτούν φράσεις όπως “ευχαριστώ πολύ και όλα τα μέλη και στελέχη της παράταξης, με τους οποίους είναι σίγουρο ότι θα συναντηθούμε πάλι στο μέλλον”, “θα συνεισφέρω με όλες τις δυνάμεις μου, στην νέα Εποχή” και “η άνοιξη της Κορίνθου μπορεί να έχει αργήσει αλλά ΕΜΕΙΣ θα την δημιουργήσουμε“.

Η σχέση μου με τον επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Εξέλιξης», Πελοπίδα Καλλίρη, είναι κάτι πολύ σημαντικότερο από μία απλή συμπόρευση. Είναι σχέση εκτίμησης και αμοιβαίου σεβασμού. Τον ευχαριστώ πολύ“, αναφέρει ο κ Πιέτρης στην ανακοίνωσή του.

Ευχαριστώ πολύ και όλα τα μέλη και στελέχη της παράταξης, με τους οποίους είναι σίγουρο ότι θα συναντηθούμε και πάλι στο μέλλον, στην προσπάθεια για μία καλύτερη Κόρινθο. Σέβομαι την απόφαση της πλειοψηφίας της παράταξης να συμπορευθεί με την δημοτική αρχή και την αποδέχομαι.

Προσωπικά όμως δεν θα μπορούσα ούτε ένα λεπτό να συμμετέχω σε ένα δημοτικό σχήμα με επικεφαλής τον κ. Νανόπουλο και για αυτόν τον λόγο ακολουθώ ανεξάρτητη πορεία στον δήμο Κορινθίων.

Δεσμεύομαι ότι θα υπηρετώ με τρόπο καθαρό αλλά και δυνατό, τα συμφέροντα των συμπολιτών μου. Θα είμαι δίπλα και κοντά στα όνειρα τους για την Κόρινθο, που ονειρευόμαστε και έχουν ανάγκη τα παιδιά μας. Θα είμαι στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για ένα δήμο αντάξιο, της ιστορίας και των άξιων ανθρώπων του. Με περισσότερη διάθεση από ποτέ, θα συνεισφέρω με όλες τις δυνάμεις μου, στην νέα Εποχή. Η Άνοιξη της Κορίνθου μπορεί να έχει αργήσει αλλά ΕΜΕΙΣ θα την δημιουργήσουμε!

Πιστεύω βαθιά στην Κόρινθο των δημιουργικών και Αρίστων και όχι σε αυτή των αρεστών και κολλητών...”.

Το ενδιαφέρον είναι πως ο κ. Πιέτρης έχει υπογράψει την δήλωση κοινής συμπόρευσης των δύο παρατάξεων, αλλά ακόμα δεν έχει καταθέσει, μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης, επίσημα, δήλωση ανεξαρτητοποίησης.
Αντίθετα ο κ. Κορδώσης, έχει ήδη καταθέσει την δήλωση ανεξαρτητοποίησης στον δήμο -επισήμως- ενώ δεν είχε υπογράψει την περίφημη δήλωση της “Συμμαχίας για τη Εξέλιξη”.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης από την “Ανέλιξη”

Previous article

Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Χρήστος Κορδώσης από τη “Δύναμη Εξέλιξης”

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.