ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών , η προστασία των παράκτιων περιοχών στον Κορινθιακό Αργοσαρωνικό́ κόλπο και η Περιφέρεια.

0

Το Σάββατο 20 Ιουνίου η Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Πολιτισμού κα Αθηνά Κόρκα και ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών κ. Χάρης Βυτινιώτης συμμετείχαν στην εκδήλωση υπογραφής πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ των τοπικών τμημάτων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στις Περιφερειακές Ενότητες που περικλείονται από τον Κορινθιακό και Σαρωνικό κόλπο και του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ΟΖΟΝ, στο Δημοτικό Θέατρο στην Κόρινθο.

Ο σκοπός του πρωτοκόλλου είναι η προστασία των παράκτιων περιοχών στον Κορινθιακό και Αργοσαρωνικό́ κόλπο.

Στο χαιρετισμό́ τους αμφότεροι, στη διαπίστωση πως οι δράσεις και της μη κυβερνητικής οργάνωσης ΟΖΟΝ αλλά και της εθελοντικής Ένωσης Αστυνομικών είναι ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα τους συνεχάρησαν και τοποθετήθηκαν σε κάποιες επισημάνσεις περιβαλλοντικών θεμάτων όπου προέκυψαν.

Τέλος, ευχαρίστησαν όλους τους συμμετέχοντας για την εθελοντική́ προσφορά́ και τη συνεχή προσπάθεια στην καθαριότητα των ακτών της Πελοποννήσου με άριστα αποτελέσματα.

Η περιφέρεια Πελοποννήσου θα είμαστε συμπαραστάτες και αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια όπως και σε όλες τις ενέργειες που προφυλάσσουν το φυσικό́ μας πλούτο και το περιβάλλον.

Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Πολιτισμού

Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών

admin

Ποτάμια οι δρόμοι στα Αθίκια

Previous article

Λουτράκι

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *