ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δούρος αποχαιρέτησε τον Αλέφαντο.

0

Ο Γιώργος Δούρος, διαιτητής της αναμέτρησης ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό το 2004, αποχαιρέτησε τον Νίκο Αλέφαντο.

Ο Νίκος Αλέφαντος μετά το αλήστου μνήμης ματς Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός το 2004, ζητούσε επίμονα εδώ και χρόνια μια συγγνώμη από τον διαιτητή της αναμέτρησης Γιώργο Δούρο. Δεν την πήρε ποτέ και έφυγε με αυτό το παράπονο.

Ο διαιτητής εκείνης της αναμέτρησης, που στέρησε το πρωτάθλημα που τόσο πολύ ήθελε ο τεράστιος Αλέφαντος, μίλησε στο gazzeta.gr και αποχαιρέτησε με την σειρά του την θρυλική μορφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Επρόκειτο για έναν μύστη του ποδοσφαίρου, ήξερε τα μυστικά της μπάλας όσο ελάχιστοι κι αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

Σίγουρα η είδηση του θανάτου του με στεναχώρησε ιδιαίτερα. Ο Νίκος Αλέφαντος δεν πρόκειται να ξεχαστεί, θα είναι αιωνία η μνήμη του. Είναι από τους ανθρώπους που πάντα σεβόμουν για τις γνώσεις του στο ποδόσφαιρο, το πάθος του γι’ αυτό… Τα στοιχεία αυτά θα μας λείψουν. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά του», ήταν τα λόγια του Δούρου.

Πηγή: thrylos24.gr

admin

Φάρμακα για τον κορωνοϊό: Η κολχικίνη μειώνει την πιθανότητα θνητότητας, σύμφωνα με ελληνική μελέτη

Previous article

Εξαιρετική η ποιότητα των νερών κολύμβησης σε Λουτράκι – Αγίους Θεοδώρους – Ίσθμια

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *