ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

10 ιστιοπλοϊκά σκάφη θα “δένουν” κάθε εβδομάδα στο λιμάνι της Κορίνθου

0

Δύο μικρά, ιστιοφόρα σκάφη της εταιρείας Seafarer βρίσκονται από χτες στο λιμάνι της Κορίνθου. Τα ιστιοφόρα είναι μέρος ενός στόλου 8-10 σκαφών της εταιρείας, τα οποία βάζουν στον χάρτη τους την Κόρινθο, ως τουριστικό προορισμό. Πρόκειται για σκάφη τα οποία νοικιάζουν τουρίστες, Έλληνες, αλλά κυρίως ξένοι, για να γυρίσουν την Ελλάδα. Ο δήμαρχος Κορινθίων υποδέχτηκε τον εκπρόσωπο της seafare με τα δύο πρώτα ιστιοπλοϊκά και μιλώντας στο e-korinthos υποστήριξε ότι θα γίνουν επαφές και με άλλες εταιρείες για να βάλουν και αυτές στον προγραμματισμό τους την Κόρινθο.

Εξειδικεύοντας τον σχεδιασμό της Seafarer ο εκπρόσωπός της έκανε λόγο για την 6η βάση της εταιρείας: «Από εδώ θα ξεκινούν δύο διαδρομές. Η πρώτη θα πηγαίνει μέχρι τα νησάκια Τρυζόνια και τη Ναύπακτο και η δεύτερη ανατολικά προς τα νησιά του Σαρωνικού, με ειδικές τιμές για τον διάπλου της Διώρυγας».  

Ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας με τον οποίο είχαν μία παραγωγική συζήτηση αλλά και τον πρώην αντιπρόεδρο του λιμενικού ταμείου κ. Μαγκλάρα, ο οποίος μας ενημέρωσε για τις βελτιώσεις που έχουν γίνει στο λιμάνι.

ΗΠΑ: Αρνήθηκαν να εξυπηρετήσουν μία μαύρη γυναίκα με τον γιο της σε ελληνικό εστιατόριο

Previous article

Συνεχίζονται οι εγγραφές στις Αγροτικές Επαγγελματικές Σχολές

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *