ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Από το Ξυλόκαστρο ξεκίνησε το πρωτοποριακό Ψηφιακό Open Mall!

0

Την έναρξη και λειτουργία του Τοπικού Ψηφιακού Εμπορικού Κέντρου του (Digital Open Mall) στο Ξυλόκαστρο ανακοίνωσε ο δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης! Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό και καινοτόμο project, που συνδέει απευθείας και ζωντανά όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που έχουν την έδρα τους στον δήμο, με όλους τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες του δήμου.

Με το Τοπικό Ψηφιακό Εμπορικό Κέντρο δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης, όλοι όσοι βρίσκονται και κινούνται στον δήμο μπορούν να βλέπουν στο κινητό τους τηλέφωνο, τις ευκαιρίες, τα προϊόντα, τις εκδηλώσεις και πολλά άλλα σημαντικά γεγονότα, μέσα από τα «ψηφιακά καταστήματα», όλων των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών του δήμου.
Θα μαθαίνουν ακόμα τα νέα, τις δράσεις των υπηρεσιών αλλά και των φορέων του δήμου (επαγγελματικοί, πολιτιστικοί σύλλογοι κτλ.) ζωντανά και συγκεντρωμένα σε μία εφαρμογή, στο κινητό τους τηλέφωνο!
Τέλος, θα μαθαίνουν άμεσα τα τελευταία νέα και ειδήσεις από όλα τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης και θα γνωρίζουν πολύ γρήγορα τις θέσεις εργασίας που υπάρχουν διαθέσιμες στον νομό τους!

Όλα αυτά θα συμβούν με την έναρξη και στην πρώτη φάση ανάπτυξης του Τοπικού Ψηφιακού Εμπορικού Κέντρου (Digital Open Mall) Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης, όπου οι δημότες αλλά και όλοι οι επισκέπτες του δήμου, θα βλέπουν όλες αυτές τις πληροφορίες, αφού επισκεφτούν με το κινητό τους τηλέφωνο και για μια φορά την ιστοσελίδα.
Στην συνέχεια, κατά την δεύτερη φάση ανάπτυξης του project, θα τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία του δήμου οθόνες που θα ενημερώνουν τους πολίτες για τα νέα και τις προσφορές των επιχειρήσεων και με πολλές άλλες ζωντανές πληροφορίες!
Τέλος, στην τρίτη φάση της ανάπτυξης, θα δοθεί η δυνατότητα σε όλες τις επιχειρήσεις να μπορούν με τα δικά τους «Ψηφιακά Καταστήματα», να συμμετέχουν σε ένα κεντρικό «e-shop» του Τοπικού τους Εμπορικού Κέντρου, ώστε να μπορούν εύκολα και χωρίς έξοδα να ενισχύσουν τις τοπικές πωλήσεις τους, αλλά και να κάνουν πωλήσεις εκτός  του δήμου τους.

Ο δήμος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης χρηματοδοτεί τους πρώτους 3 μήνες λειτουργίας του Τοπικού Ψηφιακού Εμπορικού Κέντρου (Digital Open Mall), ώστε όλες οι επιχειρήσεις – επαγγελματίες να συνδεθούν και να ξεκινήσουν την λειτουργία των Ψηφιακών καταστημάτων τους, αλλά και οι δημότες  να “κατεβάσουν” την εφαρμογή του στο κινητό τους τηλέφωνο και να την εντάξουν στην καθημερινότητά τους!

Το Τοπικό Ψηφιακό Εμπορικό Κέντρο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης αρχίζει την λειτουργία του από την Δευτέρα 29/06/2020 και οι άνθρωποι της εταιρίας PROothisi, η οποία έχει αναπτύξει το καινοτόμο project, θα επισκεφτούν το επόμενο διάστημα τον κάθε επαγγελματία του δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης, προκειμένου μαζί να δημιουργήσουν και να συνδέσουν το δικό του “Ψηφιακό κατάστημα” στο Digital Open Mall του δήμου.

Για την έναρξη και λειτουργία του Digital Open Mall μίλησαν ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος από κοινού με τον πρόεδρο της εταιρίας PROothisi Παναγιώτη Ντόμαλη.

Συνεχίζονται οι εγγραφές στις Αγροτικές Επαγγελματικές Σχολές

Previous article

Με μία τριήρη “ενεργοί πολίτες” βάζουν πλώρη για τον δήμο Κορινθίων

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *