ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Αγία Τριαδα Ζευγολατιού: οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε (video)

0

Βαθιά συνδεδεμένη με την ζωή των κατοίκων του ευρύτερου δήμου Βέλου Βόχας, η Αγία Τριάδα Ζευγολατιού παραδόθηκε πριν από λίγες ημέρες στους δημότες από την δημοτική αρχή, έχοντας υποστεί σημαντικές εργασίες ανάπλασης.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο δήμος με μια συγκινητική ανάρτηση.

“H περιοχή της Αγίας Τριάδας στο Ζευγολατιό,  για όλους εμάς είναι βαθειά συνδεδεμένη με την ίδια μας τη ζωή, με τις αναμνήσεις μας, με τους δικούς μας ανθρώπους, με την ιστορία του τόπου μας στα χρόνια.

Η Αγία Τριάδα αποτελούσε από πάντα αγαπημένο προορισμό όλων μας. Κι εμείς, ως δημοτική αρχή, είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που μπορέσαμε να δώσουμε ξανά ζωή σε αυτή τη περιοχή. Στην παλιά βρύση με τα μεγάλα πλατάνια.  Οι προσπάθειές μας συνεχίζονται με καθημερινές παρεμβάσεις για να γίνει ο χώρος επισκέψιμος. Και βλέπουμε συμπολίτες μας αλλά και επισκέπτες, να ξαναβρίσκονται στην αγαπημένη περιοχή, οι ντόπιοι να διακρίνουν πως όλα έγιναν έτσι όπως πρέπει σε σχέση με το σεβασμό στο περιβάλλον, στην αισθητική αλλά και τις ίδιες μας τις μνήμες, και οι επισκέπτες να βρίσκουν έναν ιδανικό τόπο για χαλάρωση και ηρεμία.

Η σημερινή εικόνα ήλθε μετά από συντονισμένες προσπάθειες αρκετών χρόνων.  Με την συμβολή του δήμου και των εθελοντών μας, επαναφέραμε τον χώρο στην κανονικότητα. Υπό την επίβλεψη και συντοντισμό των εργασιών από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Τριανταφύλλου Κώστα αλλά και από την πολύτιμη εθελοντική βοήθεια από τους Χουσαλά Φώτη, Καπινιά Ευάγγελο, έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις στο χώρο της Αγίας Τριάδας. 

Ένας χώρος που έγινε πιο φιλόξενος από ποτέ…..  Επιθυμία μας να επιστρέψουμε όλοι στον αγαπημένο τόπο της Αγίας Τριάδας με αγάπη, σεβασμό και αίσθημα ευθύνης. Να τον προστατέψουμε και να αναβιώσουμε την παράδοση και τις γιορτές των παππούδων μας, μέχρι να τον παραδώσουμε περήφανοι στα παιδιά μας.”

Ατύχημα στην ΜΟΗ, 147 ημέρες μετά: οι τραυματίες και το πόρισμα

Previous article

Πόσα χρήματα πήραν οι πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι της Κορίνθου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *