ΚΟΡΙΝΘΙΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέο Digital Open Mall στη Νεμέα με την υποστήριξη του δήμου!

0

Ο Δήμος Νεμέας γίνεται ο δεύτερος δήμος της Κορινθίας που θα αναπτύξει το δικό του Τοπικό Ψηφιακό Εμπορικό Κέντρο και μάλιστα άμεσα, μέσα στο καλοκαίρι! Πρόκειται για τον πλέον σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο σύνδεσης όλων των τοπικών επιχειρήσεων και επαγγελματιών του δήμου, με όλους τους καταναλωτές -κατοίκους και επισκέπτες. Μετά την τελευταία συνάντηση που είχαν ο δήμαρχος Νεμέας Κώστας Φρούσιος, ο αντιδήμαρχος Α. Καρκώνης και ο πρόεδρος της εταιρίας PROothisi (που έχει να αναπτύξει το καινοτόμο project) Παναγιώτης Ντόμαλης, αποφασίσθηκε η άμεση λειτουργία του Ψηφιακού Εμπορικού Κέντρου Νεμέας, ώστε να βοηθηθούν όσο το δυνατό περισσότερο οι τοπικές επιχειρήσεις και επαγγελματίες.

Στο δελτίο Τύπου της εταιρίας PROothisi, που μας ενημερώνει για τη νέα συνεργασία, αναφέρεται μεταξύ άλλων ο τρόπος με τον οποίο αλληλεπιδρούν επιχειρηματίες, κάτοικοι, επισκέπτες και καταναλωτές σε μια δράση μέσα από την οποία κερδίζουν όλοι. Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, «στην συνάντηση αναλύθηκαν τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Δήμου, των προϊόντων και των επιχειρήσεων – επαγγελματιών, καθώς και ο σχεδιασμός του Ψηφιακού Εμπορικού Κέντρου Νεμέας, ώστε να προσαρμοστεί καλύτερα στις ανάγκες του αλλά και να επιφέρει τη μεγίστη απόδοση όλων των τοπικών επιχειρήσεων». Μάλιστα, «ο δήμαρχος ζήτησε την άμεση δρομολόγηση της ανάπτυξης του Ψηφιακού Εμπορικού Κέντρου Νεμέας, ώστε να δούμε τα πρώτα θετικά αποτελέσματα μέσα στο καλοκαίρι».  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 Ειδικότερα στο δελτίο Τύπου αναφέρεται:

«Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Νεμέας κ. Φρούσιο και τον αντιδήμαρχο οικονομικών κ. Καρκώνη για την αναλυτική και εποικοδομητική μας συνάντηση που αφορούσε στην ανάπτυξη του καινοτόμου Ψηφιακού Εμπορικού Κέντρου (Digital Open Mall) στον δήμο Νεμέας! Στην συνάντησή μας, αναλύθηκαν τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Δήμου, των προϊόντων και των επιχειρήσεων – επαγγελματιών, καθώς και ο σχεδιασμός του Ψηφιακού Εμπορικού Κέντρου Νεμέας, ώστε να προσαρμοστεί καλύτερα στις ανάγκες του αλλά και να επιφέρει τη μεγίστη απόδοση όλων των τοπικών επιχειρήσεων. Ο Δήμαρχος μάς ζήτησε την άμεση δρομολόγηση της ανάπτυξης του Ψηφιακού Εμπορικού Κέντρου Νεμέας, ώστε να δούμε τα πρώτα θετικά αποτελέσματα μέσα στο καλοκαίρι! Ανταποκρινόμενοι στην επιθυμία τόσο του δημάρχου κ. Φρούσιου, όσο και του υπεύθυνου Αντιδημάρχου κ. Καρκώνη, για την άμεση ανάπτυξη του Ψηφιακού Εμπορικού Κέντρου Νεμέας (Digital Open Mall ΝΕΜΕΑΣ), ανακοινώνουμε πως από σήμερα όλες οι επιχειρήσεις – επαγγελματίες που έχουν έδρα στον Δήμο Νεμέας μπορούν να στέλνουν αίτηση εγγραφής για την πρώτη ΔΩΡΕΑΝ καταχώρισή τους στην εφαρμογή για τα κινητά τηλέφωνα κατοίκων και επισκεπτών.

 Με το Τοπικό Ψηφιακό Εμπορικό Κέντρο Νεμέας ο δήμος θα δώσει ώθηση στις τοπικές επιχειρήσεις και στους επαγγελματίες, θα αναπτύξει έναν νέο τρόπο επικοινωνίας των δημοτών και επισκεπτών με τις τοπικές επιχειρήσεις και ταυτόχρονα θα ενισχύσει την πλουραλιστική ενημέρωση αναδεικνύοντας παράλληλα τον Δήμο.

  • Η εφαρμογή στα κινητά τηλέφωνα θα “εγκατασταθεί” αν κάποιος επισκεφθεί από το κινητό του τηλέφωνο εδώ
  • Οι επιχειρήσεις μπορούν να κάνουν την αίτησή τους εδώ
  • Περισσότερα για το Ψηφιακό Εμπορικό Κέντρο Νεμέας και τα οφέλη του μπορείτε να βρείτε εδώ
  • Περισσότερα για την λειτουργία της εφαρμογής στα κινητά τηλέφωνα θα βρείτε εδώ

Η Περαχώρα θα αποκτήσει γήπεδο είτε από τον Δήμο είτε από την Περιφέρεια

Previous article

Ο Δήμος Κορινθίων θέλει να μπει στις 100 πιο «Ευφυείς Πόλεις» της Ευρώπης

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.