ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Ανεκμετάλλευτο εδώ και 36 χρόνια οικόπεδο – “φιλέτο” που ανήκει στον δήμο Κορινθίων

0

Την ανάγκη να αναδειχτεί και να αξιοποιηθεί από την πλευρά του δήμου ένα οικόπεδο που βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο (“φιλέτο” το χαρακτήρισε), τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” Νίκος Σταυρέλης.

Πρόκειται για ένα παραθαλάσσιο δημοτικό οικόπεδο, στην αρχή της οδού Ποσειδωνίας, δίπλα από το γνωστό ακίνητο Δελώτα (Μπουζί). Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 450 μέτρα και παραχωρήθηκε πριν από 36 χρόνια στον δήμο ωστόσο, ποτέ δεν έγινε κάποια ενέργεια για να αξιοποιηθεί.

Είναι μια ευκαιρία, λοιπόν -στο πλαίσιο της ευρύτερης ανάδειξης της περιοχής, όπως αυτή θα προέλθει με την δημιουργία στο οικείο στρατόπεδο του νέου Διοικητηρίου- ο δήμος να βρει τρόπο αυτό το οικόπεδο να γίνει… κάτι.

Θα πρέπει, επίσης, ο δήμος να βάλει μπρος ένα σχέδιο για την ευρύτερη ανάπλαση του ανατολικού παραλιακού μετώπου της Κορίνθου. Από τα μπαζώματα μέχρι την γέφυρα του Ισθμού εκτείνεται μια παραλία αρκετών χιλιομέτρων που είναι πραγματικά αμαρτία να εμφανίζει αυτό το χάλι…

Ειδικότερα, ο Νίκος Σταυρέλης επισημαίνει στην ανάρτησή του.

ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΦΙΛΕΤΟ ΧΑΝΕΤΑΙ!!!!!

Είναι κρίμα ένα οικόπεδο φιλέτο για το Δήμο Κορινθίων να χάνεται καθημερινά.
Πρόκειται για το δημοτικό οικόπεδο στην οδό Ποσειδωνίας 3 στο τέλος του υπάρχοντος παραλιακού πεζόδρομου, μεταξύ της οδού Ποσειδωνίας και της θάλασσας, δίπλα από το ακίνητο Δελώτα (Μπουζή).
Το ακίνητο εμβαδού 450 τ.μ. είναι από δωρεά έτους 1984 της Θεοδώρας θυγ. Δημ. Ράϊκου σύζυγο Χαράλαμπου Ηλιοπούλου, επί δημαρχίας Νικ. Κουίνη.
Μέχρι σήμερα μετά από 36 ολόκληρα χρόνια δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα.
Δυστυχώς το χειμέριο κύμα έχει διαβρώσει το οικόπεδο, όπως βέβαια και όλα τα παρακείμενα ακίνητα.
Ο Δήμος είναι απόλυτη ανάγκη όχι μόνο να παρέμβει για ην προστασία του με τοιχίο αντιστήριξης, αλλά να μελετήσει και εκτελέσει έργα ανάπλασης, με παραλιακή πλατεία για την αναψυχή των κατοίκων της Ποσειδωνίας και του Συνοικισμού.

Με τρεις αναρτήσεις και χιούμορ ο Λέγγας αποδομεί τον Σταματόπουλο

Previous article

Πάνω από 600.000 οι θάνατοι παγκοσμίως από τον κορωνοϊό

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.