ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣΠεριφερεια

Σύντομα καθαρισμός της μετρικής γραμμής Κόρινθος – Δερβένι, “στις ράγες” η διαδικασία για το μάστερ πλαν ανάδειξης του χώρου

0

Σύντομα θα ξεκινήσει υλοποίηση εργολαβίας για τον καθαρισμό της μήκους 60 χιλιομέτρων μετρικής γραμμής στη διαδρομή Κόρινθος – Δερβένι, η οποία έχει παραχωρηθεί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από την ΓΑΙΑΟΣΕ με χρησιδάνειο. Με την εν λόγω εργολαβία θα απομακρυνθούν από τη γραμμή σκουπίδια, χόρτα κλπ.

Αυτό αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα την Πέμπτη 23 Ιουλίου, στην Π.Ε. Κορινθίας.

Παράλληλα, στην ίδια σύσκεψη συμφωνήθηκε να προωθηθεί ταχύτατα το μάστερ πλαν, το οποίο θα αναδείξει τον τρόπο ανάδειξης και αξιοποίησης του πιο πάνω χώρου.

Αυτό θα γίνει με την εκπόνηση των μελετών που θα υποδείξει το μάστερ πλαν, προκειμένου να υλοποιηθεί το σημαντικό αυτό πολιτιστικό και περιβαλλοντικό έργο.

8eCUgvCwsa

3.000.000 ευρώ η επόμενη δημοπράτηση για το Αστεροσκοπείο Κρυονερίου από την περιφέρεια.

Previous article

Υπεγράφησαν από Θεοδωρικάκο οι πρώτες προσκλήσεις για έργα του «Αντώνης Τρίτσης» Προϋπολογισμού 1,14 δισ. – Οι άξονες και πώς διανέμονται

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.