ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΙΝΑΛ Άρης Σκούρτης: Παραιτείται και πάει ΣΥΡΙΖΑ

0

Ο Άρης Σκούρτης υπήρξε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Με καταγωγή από το Ψάρι Κορινθίας έχει συμμετάσχει σε εκλογικές αναμετρήσεις.

Η επιστολή παραίτησης του Άρη Σκούρτη:
Προς τον Γραμματέα ΚΠΕ «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ» κ. Μανώλη Χριστοδουλάκη
«Με την παρούσα, κατόπιν ωρίμου σκέψεως, παρακαλώ να με διαγράψετε από τα Μητρώα των Μελών του Κόμματος.
Παράλληλα, σας γνωρίζω πως παραιτούμαι και από τον «ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ», όπου μέχρι σήμερα υπήρξα μέλος του.
Εκ προοιμίου σας ευχαριστώ. Με τιμή, Άρης Σκούρτης

O ίδιος δήλωσε: «Προχωράμε μπροστά! Γυρνάμε την πλάτη στο παρελθόν! Η Αρετή της Δημοκρατίας είναι η Αλήθεια και η Αξιοκρατία. Πάντα πίστευα πως τα κόμματα είναι κυψέλες εξαίρετων μυαλών! Έτσι, βιώνοντας το τρίτο κύμα της Βιομηχανικής Επανάστασης, έχουμε περιέλθει σε αχαρτογράφητα ύδατα!

Δυστυχώς, οι κοινωνίες μας καταρρέουν… Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στο χώρο της πολιτικής με απορία, με θαυμασμό, με δέος! Τολμάμε! Φρονώ πως οι σημερινές κοινωνίες δεν χρειάζονται «ΙΑΒΕΡΗΔΕΣ»… Έχουν ανάγκη από «Αγιάννηδες»!

Γι’ αυτό συστρατεύομαι στο ΣΥΡΙΖΑ–ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, αποδεχόμενος την δημόσια έκκληση του Αλέξη Τσίπρα, ώστε συντεταγμένοι και συναριθ-μούμενοι να πετύχουμε τον ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ της κοινωνίας και της πολιτικής. Προχωράμε μπροστά! Γυρνάμε την πλάτη στο παρελθόν! Κάθε αλλαγή είναι δύσκολη αρχικά, μπερδεμένη στη μέση και υπέροχη στο τέλος.»

Οι προηγούμενες παραιτήσεις από το ΚΙΝΑΛ είχαν γίνει με αφορμή της υπερψήφισςη του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις, από το κόμμα. Συγκεκριμένα δύο μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαϊας (Νίκος Γράψας και Γιάννης Ζωγραφάκης), καθώς και ο γραμματέας Γραμματέας Συντονιστικής Νοτίου Τομέα Πατρών Παναγιώτης Παπαδόπουλος, κατηγόρησαν την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ότι πορεύεται «χέρι – χέρι με την Δεξιά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Έχει επιλέξει να βρίσκεται συνοδοιπόρος στις πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας».

Οι αμυδρές διαφοροποιήσεις του ΚΙΝΑΛ από τη ΝΔ είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα οδηγήσουν το κόμμα της κυρίας Γεννήματα σε συρρίκνωση κι αυτό θα φανεί τόσο στην επόμενη προεκλογική περίοδο όσο και μετεκλογικά.

admin

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ – Παρουσίαση βιβλίου “Καρέ Ιστορίας 1821-1923”

Previous article

Η EDIL ζητάει την μεταβίβαση των αδειών διανομής αερίου για Τρίπολη και Κόρινθο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *