ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Διασκέδαση μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, αν συνεχιστούν τα ανοδικά κρούσματα

0

Και ενώ η τοπική κοινωνία του Λουτρακίου προσπαθεί να “χωνέψει” το λουκέτο σε δύο από τα μεγαλύτερα μπαρ της περιοχής τα νέα που έρχονται από το μέτωπο της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων δεν είναι καλά για τον κλάδο γενικότερα. Σύμφωνα με όσα είπε το πρωί ο λοιμωξιολόγος Νίκος Σύψας η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων σε συνδυασμό με την χαλαρότητα που επιδεικνύεται ενδέχεται να οδηγήσει σε περιορισμό των ωραρίων λειτουργίας μεχρι τα μεσάνυχτα.

Ειδικότερα, ο καθηγητής τόνισε ότι είναι πολλά τα μέτρα που βρίσκονται στο τραπέζι, κάποια εκ των οποίων μπορούν να γνωστοποιηθούν και άλλα «στα οποία δεν θέλω να αναφερθώ». Ο κ. Σύψας είπε πως, μεταξύ άλλων, υπάρχει η σκέψη «να κλείνουν νωρίς τα μπαρ». Ερωτηθείς για το αν έχει γίνει συζήτηση για την ώρα είπε ότι μπορεί να οριστεί να κλείνουν «στις 23:00 ή 00:00, σίγουρα πριν τα μεσάνυχτα.» Στη συνέχεια προσέθεσε ότι «το πολύ σημαντικό είναι να μην πάρουμε νέα μέτρα αλλά να τηρήσουμε αυτά που έχουμε τώρα».

Καταλήγοντας, ο καθηγητής ερωτήθηκε για τις εκκλησίες τις οποίες χαρακτήρισε ως χώρους συνάθροισης και ηλικιωμένων, επαναλαμβάνοντας τη σημασία της χρήσης μάσκας. Εν όψει του Δεκαπενταύγουστου ανέφερε ότι «φέτος θα είναι όλα διαφορετικά. Δεν γίνεται να έχουμε λιτανείες. Θα έχουμε ευρεία διασπορά του ιού σε διάφορες περιοχές. Μπορούμε να ασκήσουμε τα λατρευτικά μας καθήκοντα με χιλιάδες άλλους τρόπους χωρίς να είμαστε ο ένας πάνω στον άλλο» είπε.

Αεροπλάνο έπεσε σε σπίτι στις Σέρρες – απίστευτες εικόνες

Previous article

Απόψε η μεγαλύτερη πανσέληνος της χρονιάς – Εκδηλώσεις στην Στυμφαλία, στο Λουτράκι, στην Αρχαίο Κόρινθο και Αρχαία Νεμέα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *