ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΣΜΟΥ

Μεγάλη συγκέντρωση μηχανόβιων στη Νότια Ντακότα παρά τον κορωνοϊό

0

Παρά τις αντιρρήσεις της πλειοψηφίας των κατοίκων της, μια πόλη της Νότιας Ντακότα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει αυτό που λένε ορισμένοι ντόπιοι οτι είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση για λάτρεις των μοτοσικλετών στον κόσμο.

Χιλιάδες μηχανόβιοι πηγαίνουν κάθε χρόνο στο 10ήμερο Sturgis Motorcycle Rally της Νότιας Ντακότα,  στην μικρή πόλη Sturgis, με πληθυσμό 7.000 κατοίκους.

Ο εορτασμός – που προσελκύει συνήθως περίπου 500.000 άτομα – θα πραγματοποιηθεί καθώς η πανδημία του κορανοϊού παραμένει εκτός ελέγχου σε πολλές πόλεις σε ολόκληρη τη χώρα και οι ειδικοί υγείας προειδοποιούν για μεγάλες συγκεντρώσεις που συμβάλλουν στην εξάπλωσης της πανδημίας.

Περίπου το 60% των κατοίκων της πόλης Sturgis, όταν ρωτήθηκαν, δήλωσαν ότι προτιμούν να μην προχωρήσει η εκδήλωσηη – η οποία ξεκίνησε ως μια μικρή συγκέντρωση στα τέλη της δεκαετίας του 1930- φέτος.

Η εκδήλωση, εκτείνεται για μίλια πέρα ​​από την πόλη και φέρνει χιλιάδες τουρίστες και δεκάδες πωλητές κάθε χρόνο από όλη τη χώρα και βοηθάει όχι μόνο την οικονομία της πόλης, αλλά και της περιφέρειας.

Ωστόσο η μη τήρηση των μέτρων κατά της διάδοσης του κορονοϊού μεταξύ τον μηχανόβιων σε συνδυασμό με την πολυήμερη διαμονή τους στην πόλη, έχει φέρει αναστάτωση στους κατοικους οι οποίοι ανησυχούν τόσο για τους υπερήλικες συγγενής τους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, όσο και για τους ιδιους τους τους εαυτούς.

admin

Ολοκληρώθηκε ο μακάβριος κύκλος – 8 οι νεκροί στην Εύβοια

Previous article

Η Toshiba εγκαταλείπει την αγορά των laptops

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *