ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας: Το «Επιτελικό» κράτος του κ. Μητσοτάκη είναι ικανό μόνο για επικοινωνιακές φιέστες

0

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας για τα τραγικά γεγονότα των τελευταίων 24 ωρών στην Εύβοια, που στοίχισαν την ζωή σε 7 ανθρώπους και ενώ ένας ακόμα αγνοείται.

Τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στην Εύβοια με τους νεκρούς από τις πλημμύρες συγκλονίζουν όλη την Ελλάδα...”, αναφέρεται στην ανακοίνωση. “Είναι πλέον ολοφάνερο πως η μοναδική ικανότητα που διαθέτει το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη είναι οι επικοινωνιακές φιέστες και τίποτε παραπάνω. Οι δε δηλώσεις του αρμόδιου υπουργού, Ν. Χαρδαλιά, αποτελούν μνημείο προκλητικότητας, καθώς έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι η γραμμή 112 δεν λειτούργησε για να μην υπάρξουν θύματα”!

Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι, ενώ γνώριζαν για τις καιρικές συνθήκες, δεν έκαναν τίποτα προκειμένου να προλάβει τα χειρότερα. Η κομματικοποίηση και πλήρης διάλυση της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας από την κυβέρνηση της ΝΔ έχει τραγικά αποτελέσματα. Την ίδια στιγμή αναδεικνύονται οι διαχρονικές ευθύνες της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην υλοποίηση των απαραίτητων αντιπλημμυρικών έργων.

Αυτές τις δύσκολες ώρες, ο ΣΥΡΙΖΑ με τους βουλευτές και τα στελέχη του βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής.”, καταλήγει η ανακοίνωση

Μεγάλη περιβαλλοντική ζημιά 1.000 τόνοι πετρελαίου έχουν διαρρεύσει στον Μαυρίκιο

Previous article

Το συγκινητικό σκίτσο του Αρκά για την καταστροφή στην Εύβοια

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *