ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Ο δήμος Κορινθίων πήρε 10 στρέμματα στο στρατόπεδο για αθλητικό κέντρο

0

Μία σημαντική είδηση ανακοίνωσε πριν από λίγο ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης νανόπουλος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media. Συγκεκριμένα ανακοίνωσε ότι παραχωρήθηκε στο δήμο Κορινθίων έκταση 10 στρεμμάτων από το στρατόπεδο της Κορίνθου. Όπως αναφέρεται στην απόφαση η έκταση θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή αποκλειστικώς αθλητικών χώρων.  

Ακόμα πιο ενδιαφέρον, όμως, είναι το γεγονός πως -σύμφωνα με όσα αναφέρει ο κ. Νανόπουλος- στην απόφαση παραχώρησης προβλέπεται η πολεοδόμηση του συνόλου της έκτασης του στρατοπέδου (περίπου 330 στρέμματα) με την παραχώρηση τελικά σε τρία χρόνια του 50% στον δήμο, δηλαδή 150-160 στρέμματα.

Η απόφαση δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουλίου και μένει πλέον να δούμε σε λίγη ώρα στην διάρκεια της συνέντευξης Τϋπου που θα παραχωρήσει ο δήμαρχος πως ακριβώς σκοπεύει να την αξιοποιήσει και τι είδους αθλητικοί χώροι θα δημιουργηθούν.

(Η φωτογραφία είναι από την ίδια ανάρτηση του κ. Νανόπουλου και αφορά την αυτοψία που έγινε στις 7 Φεβρουαρίου με την παρουσία του υποστρατήγου κ. Α. Κονδύλη και του συνταγματάρχη κ. Α. Ψαρρά).

Περσείδες: Απόψε και αύριο το βράδυ η πιο εντυπωσιακή βροχή διαττόντων του καλοκαιριού

Previous article

Το ΥΠΠΟΑ απαντά σε αρθρογραφία για το ταφικό μνημείο της Αμφίπολης

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.