ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Huawei πιστεύει ότι το ξεκλείδωμα δακτυλικών αποτυπωμάτων σε όλες τις οθόνες είναι το μέλλον

0

Η τεχνολογία ξεκλειδώματος δακτυλικών αποτυπωμάτων σε όλες τις οθόνες είναι ίσως το “Άγιο Δισκοπότηρο” για βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας, επιτρέποντάς σας να πατήσετε οπουδήποτε στην οθόνη για να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνο. 

Η τεχνολογία ξεκλειδώματος δακτυλικών αποτυπωμάτων που έχει εξελιχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και πλέον σχεδόν όλο τα τηλέφωνα την διαθέτουν, έχει μια βασική προϋπόθεση που ενοχλεί αρκετούς χρηστες τηλεφώνου, απαιτεί να τοποθετήσετε το δάχτυλό σας στη σωστή θέση για να λειτουργήσει.

 Η Huawei ήρθε να αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Κατέθεσε μία πατέντα σε έξι αγορές (Κίνα, Ευρώπη, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Κορέα και Ινδία), για έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ο οποίος καταλαμβάνει ολόκληρη την οθόνη και τονίζει επίσης πως ο χρήστης θα μπορεί να επιλέγει και μία συγκεκριμένη περιοχή της οθόνης για να ενεργοποιήσει το αποτύπωμα, βελτιώνοντας την κατανάλωση της μπαταρίας.

Η τεχνολογία αυτή θα αλλάξει τη χρήση της οθόνης κλειδώματος όπως την ξέρουμε και θα δώσει αλλον αέρα στην χρήση εφαρμογών μιας και το δακτυλικό σας αποτύπωμα θα έχει αναγνωριστεί από το πρώτο άγγιγμα.

admin

24 χρόνια από τον θάνατο του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στην Κύπρο

Previous article

Δήμος Νεμέας: “Δεν θα γίνουν φέτος οι Μεγάλες Μέρες”

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *