ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Παραλία Μυλοκόπη: Ένα καλά κρυμμένο μυστικό

0

Η παραλία Μυλοκόπη είναι ένας από εκείνους τους αναπάντεχους προορισμούς που βρίσκεται δίπλα σου, σαν ένα καλά κρυμμένο μυστικό που πρέπει οπωσδήποτε να ανακαλύψεις. Και μπορείς να το κάνεις πολύ εύκολα, αφού αυτός ο διπλός κολπίσκος απέχει μόλις μια ώρα από την Αθήνα και μόλις 20′ από το Λουτράκι. Η διαδρομή είναι εύκολη –τουλάχιστον μέχρι ενός σημείου κι αυτό πρέπει να το έχεις στα υπ’ όψη για να απολαύσεις τη μαγεία που σε περιμένει. Από Αθήνα κατευθύνεσαι Λουτράκι και παίρνεις τον δρόμο για Περαχώρα και Λίμνη Ηραίου. Στη διασταύρωση της Περαχώρας στρίβεις για Λίμνη Ηραίου και ακολουθείς τον ασφαλτόδρομο.  

Εδώ χρειάζεται, να έχεις τα μάτια σου ανοικτά για να βρεις τη στροφή που θα σε οδηγήσει σε έναν μικρό χωματόδρομο. Αυτός είναι η μυστική πύλη προς τη Μυλοκόπη και μόνο το αυτοκίνητο σου θα σε οδηγήσει εκεί.

Άλλωστε, αυτό που θα αντικρίσεις θα σε αποζημιώσει επαρκώς και θα σε κάνει να νιώσεις πως το «μαγικό σου χαλί» έκανε πάλι το θαύμα του. Ένα καταπληκτικό πευκόφυτο τοπίο ξετυλίγεται μπροστά σου, για να σου αποδείξει πως το μεγαλείο της φύσης βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής, αρκεί να έχεις τη διάθεση να το ανακαλύψεις. Μια διπλή παραλία που σε κάνει να αναρωτηθείς για το πώς δημιουργήθηκε, σου δίνει την επιλογή να απλώσεις την πετσέτα σου στην σκούρα αμμουδιά ή τις εντυπωσιακές πλάκες για να απολαύσεις τα σμαραγδένια νερά. Η σκιά φτάνει και περισσεύει για όλους, εξ ου και η Μυλοκόπη είναι βασικός προορισμός των free campers.

admin

230 νέα κρούσματα στην Ελλάδα – 226 οι νεκροί

Previous article

«Τα σπερματοζωάρια δεν κολυμπούν σαν χέλια»: Νέα έρευνα ανατρέπει δεδομένα 350 ετών

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *