ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μεγάλη φωτιά στη λακωνική Μάνη: Δυο τα απειλητικά μέτωπα, εκκενώθηκαν προληπτικά οικισμοί

0

Σε εξέλιξη παραμένει η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στη δασική περιοχή Λαγκάδια στην Ανατολική Μάνη, η οποία κινείται σε δύο μέτωπα, χωρίς ωστόσο να απειλούνται κατοικημένες περιοχές, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να ενισχύονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα μέτωπο κινείται προς το βουνό, ενώ το δεύτερο «βλέπει» προς οικισμούς γύρω από το Γύθειο. Για προληπτικούς λόγους και μετά από εισήγηση της Πυροσβεστικής, οι κάτοικοι των οικισμών Βάχος, Γέρμα και Δροσοπηγή απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους, με δικά τους μέσα, ενώ έχει διακοπεί η οδική επικοινωνία Αρεόπολης- Γυθείου λόγω της απειλητικής φωτιάς που ξέσπασε στην περιοχή Δρακουλιάνικα, ανάμεσα στο Γύθειο και την Αρεόπολη. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών.

Προληπτικώς και με ίδια μέσα, μετά από εισήγηση της Πυροσβεστικής, έχουν απομακρυνθεί και οι κάτοικοι δύο ακόμη οικισμών, στο Σκαμνάκι και στο Νεοχώρι.

https://www.facebook.com/watch/manitraveler/

https://www.facebook.com/people/%CE%9D%CE%B5%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%AE%CF%82-%CE%9A%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82%CE%93/100041693521362

Έχασε την μάχη με τον καρκίνο το γελαστό κορίτσι

Previous article

Πάνε για 14 Σεπτεμβρίου τα σχολεία; – Καθυστερημένη έναρξη μελετά η κυβέρνηση

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.