ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Έτοιμος ο νέος χλοοτάπητας στο γήπεδο Ξυλοκάστρου

0

Την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση των εργασιών τοποθέτησης του νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο του Ξυλοκάστρου εξέφρασε ο δήμαρχος Βλάσσης Τσιώτος με ανάρτησή του στο facebook.

Ολοκληρώθηκε σήμερα 24/8/2020 η κατασκευή του νέου χλοοτάπητα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο Ξυλοκάστρου”,αναφέρει ο Βλάσσης Τσιώτος. “Με μεγάλη ικανοποίηση παραλάβαμε ένα εξαιρετικό από τεχνικής άποψης έργο χρηματοδοτημένο από την προηγούμενη δημοτική θητεία, το οποίο υλοποιήσαμε με επιτυχία και αποτελεσματικότητα μέσα στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα ώστε να είναι στην διάθεση των ομάδων μας πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Μέσα σε μια δύσκολη περίοδο για όλη την χώρα είμαστε περήφανοι γιατί με την άοκνη προσπάθεια των υπηρεσιών του Δήμου μας καταφέρνουμε υλοποιούμε επείγοντα έργα και δράσεις, να διεκδικούμε με επιτυχία απαραίτητες χρηματοδοτήσεις, να εκπονούμε τις απαραίτητες μελέτες για τα μελλοντικά έργα τα οποία σχεδιάζουμε, αλλά ταυτόχρονα να ολοκληρώνουμε έγκαιρα και με τον σωστό τρόπο έργα χρηματοδοτημένα στο παρελθόν τα οποία δεν είχαν υλοποιηθεί.

Η επιτυχημένη αυτή παράλληλη διαδικασία αποδεικνύει τον βαθμό ετοιμότητας, διάθεσης, επάρκειας και αποτελεσματικότητας όλων των εμπλεκομένων, επιτρέποντας έτσι την αισιοδοξία για την επίτευξη των αναγκαίων έργων ανάπτυξης του τόπου μας.

Τα σχολεία θα αρχίσουν 7 Σεπτεμβρίου, εκτός αν αρχίσουν αργότερα

Previous article

Αυτά είναι αναλυτικά ΟΛΑ τα νέα μέτρα για τα σχολεία

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *