ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της μάσκας από γονείς του Λουτρακίου

1

Εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά του μέτρου για την υποχρεωτική χρήσης μάσκας των μαθητών στα σχολεία, διοργανώνουν γονείς σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Η ανακοίνωση που ξεκίνησε από μια ομάδα που δημιουργήθηκε στο facebook και κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες μέσω των social media με το σύνθημα «Κανένα παιδί στο σχολείο με μάσκα», καλεί τους γονείς να βγουν και να διαμαρτυρηθούν σε κεντρικά σημεία των πόλεων, την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30 το απόγευμα, ημερομηνία που μέχρι πρότινος ήταν ακριβώς πριν την έναρξη των σχολείων (μετατέθηκε για τις 14 Σεπτεμβρίου).

Στην Κορινθία, πάντως, το γαϊτανάκι των αντιδράσεων κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία θα αρχίσει να ξετυλίγεται στο Λουτράκι, την ερχόμενη Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου. Εκείνη την ημέρα, στις 7 το απόγευμα, είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας γονέων του Λουτρακίου που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Οι γονείς καλούν στην “παράσταση διαμαρτυρίας”, όπως την ονομάζουν, όσους δεν συμφωνούν με την χρήση μάσκας στα σχολεία, αλλά και με τις υπόλοιπες ενέργειες που “θέλουν από την Κυβέρνηση να περάσουν χωρίς την συγκατάθεση όλων”.

Θα κλείσει ο ΧΑΔΑ Χιλιομοδίου; Αλήθειες, ψέματα και πολιτικά παιχνίδια

Previous article

Ψήφισμα κατά της λειτουργίας ΔΥΕΠ εξέδωσε ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού

Next article

You may also like