ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καθαρίζει τα ρέματα η περιφέρεια – προτεραιότητα στα καμένα

0

Σε όλο το νομό Κορινθίας βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες επεμβάσεων προκειμένου να αντιμετωπιστούν τυχόν προβλήματα από την έλευση του κυκλώνα «Ιανός».

Η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας από το απόγευμα της Τετάρτης έχει έρθει σε επαφή με όλους τους προέδρους των πυρόπληκτων περιοχών, έτσι ώστε να υποδείξουν οι ίδιοι τις θέσεις στις οποίες πιθανόν να εμφανιστούν προβλήματα, κατά την έλευση του κυκλώνα δίνοντας μεγαλύτερη βαρύτητα στις περιοχές των Κεχριών, Λουτρών Ωραίας Ελένης, Αλμυρής, Γαλατακίου και Αθικίων.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου μισθώνοντας εβδομήντα και πλέον μηχανήματα, η ΠΕ Κορινθίας  σε συνεννόηση με προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων και Δημάρχων,έχουν ξεκινήσει από νωρίς το πρωί εργασίες καθαρισμού ρεμάτων, αυλακίων, αποφράξεις φρεατίων κ.α, με σκοπό την καλύτερη αντιμετώπιση των έντονων επικείμενων καιρικών φαινομένων και τα προβλήματα που τυχόν παρουσιαστούν.

Τα μηχανήματα της Περιφέρειας θα παραμείνουν στις τοπικές κοινότητες και θα συνδράμουν στο έργο της πυροσβεστικής υπηρεσίας και της αστυνομίας εφ όσον αυτό απαιτηθεί για όλο το χρονικό διάστημα που θα διαρκέσει ο κυκλώνας «Ιανός» και με σκοπό να αποφευχθούν όσο είναι εφικτό τα έντονα πλημμυρικά συμβάντα.

Ο εφιάλτης συνεχίζεται: 359 νέα κρούσματα, 9 θάνατοι και 69 διασωληνομένοι

Previous article

Αλλάζει πορεία ο Ιανός – κινείται νότια, ίσως δεν χτυπήσει την Κορινθία

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.