ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κοινές στρατιωτικές ασκήσεις των Ειδικών Δυνάμεων Ελλάδας και Τουρκίας

0

Κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με τη συμμετοχή των Ειδικών Δυνάμεων πραγματοποιούν Ελλάδα και Τουρκία, σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Άμυνας.

Η ανάπτυξη φιλίας…

Στις ασκήσεις που διεξάγονται στη Ρουμανία και θα διαρκέσουν μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου συμμετέχουν επίσης η Αλβανία και η Βόρεια Μακεδονία.

https://twitter.com/tcsavunma?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1306603133116862464%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.in.gr%2F2020%2F09%2F18%2Fpolitics%2Fkoines-stratiotikes-askiseis-ton-eidikon-dynameon-elladas-kai-tourkias%2F

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου, σκοπός της άσκησης, η οποία διοργανώνεται από τη Ρουμανική Διοίκηση Ειδικών Δυνάμεων, είναι η ανάπτυξη φιλίας, συνεργασίας και συντονισμού μεταξύ των Ειδικών Δυνάμεων των βαλκανικών χωρών, η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειρίας καθώς και η ανάπτυξη της ικανότητας εκτέλεσης κοινών επιχειρήσεων.

Από τη Διοίκηση των Ειδικών Δυνάμεων της Τουρκίας θα λάβουν μέρος 12 άτομα, συμπεριλαμβανομένης ομάδας ειδικών δυνάμεων και ενός διοικητικού μέλους.

Πηγή: in.gr

admin

Ποια είναι η κρίσιμη ημερομηνία για το γενικό lockdown στην Αττική

Previous article

Λουτρά Ελένης: Η Πυροσβεστική πόρτα-πόρτα ξυπνούσε τους κατοίκους μέσα στη νύχτα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *