ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Διάγγελμα Μητσοτάκη, μετά τους 7 νεκρούς σε λίγες ώρες

0

Δύο ακόμα νεκροί ανακοινώθηκαν μέσα σε ελάχιστες ώρες ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε επτά από χτες το απόγευμα. Η εξέλιξη αυτή σε συνδυασμό με τον ολοένα αυξανόμενο αριθμό διασωληνομένων και την σταθεροποίηση του αριθμού των κρουσμάτων σε πάνω απο 300 αναγκάζει τον πρωθυπουργό να βγει και πάλι μπροστά, με διάγγελμα σήμερα το απόγευμα.

Οπως είπε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Στέλιος Πέτσας, ο πρωθυπουργός δεν θα ανακοινώσει νέο lockdown, αλλά θα περιγράψει σε ποια κατάσταση βρισκόμαστε σήμερα και θα υπογραμμίσει τι πρέπει να γίνει για να μην εφαρμοστούν αυστηρότερα μέτρα.

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι είναι επιτακτική η ανάγκη αυστηρής τήρησης των μέτρων που ισχύουν και υπογράμμισε ότι είναι μείζονος σημασίας η χρήση μάσκας στους κλειστούς χώρους και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Την ίδια ώρα, αυξάνονται διαρκώς οι θάνατοι από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, καθώς επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τις τελευταίες ώρες. Για τους πέντε είχαμε ήδη κάνει αναφορά, ενώ δύο νέα κρούσματα προέκυψαν τις τελευταίες ώρες.

Ένας ακόμη άνδρας 63 ετών με υποκείμενα νοσήματα, έφυγε από τη ζωή στις 9:30 το πρωί στο νοσοκομείο της Λάρισας, ενώ τελευταίο θύμα είναι ένας 68χρονος με υποκείμενα νοσήματα που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ.


Φιλαρμονική Λουτρακίου, Open Day! (27/9 Λουτράκι)

Previous article

ΠΙΝΑΚΑΣ: Η εξέλιξη κρουσμάτων, νεκρών και διασωληνομένων από την αρχή της πανδημίας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.