ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βιετνάμ: Κατασχέθηκαν 345.000 χρησιμοποιημένα προφυλακτικά που πωλούνταν ως καινούργια

0

Η αστυνομία στο Βιετνάμ προχώρησε στην κατάσχεση περίπου 345.000 χρησιμοποιημένων προφυλακτικών, τα οποία αφού καθαρίζονταν, συσκευάζονταν εκ νέου και πωλούνταν ως καινούργια, αναφέρουν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας Vietnam Television (VTV) μετέδωσε εικόνες από μία τεράστια αποθήκη, όπου είναι συγκεντρωμένες δεκάδες σακούλες με χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, στη νότια επαρχία Μπιν Ντουόνγκ. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, οι σακούλες ζύγιζαν στο σύνολο τους περισσότερο από 360 κιλά.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της αποθήκης, «ένα φορτίο από χρησιμοποιημένα προφυλακτικά στελνόταν μηνιαίως από άγνωστο αποστολέα».

Όπως δήλωσε μία γυναίκα που συνελήφθη στην αστυνομική επιχείρηση, τα προφυλακτικά πρώτα βράζονταν σε νερό και αφού στεγνώνονταν και προσαρμόζονταν σε ξύλινους φαλλούς για να λάβουν το απαραίτητο σχήμα, συσκευάζονταν εκ νέου και διανέμονταν στην αγορά με στόχο ανυποψίαστους αγοραστές. Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση, δεν είναι ξεκάθαρο πόσα ανακυκλωμένα προφυλακτικά έχουν πουληθεί.

8eCUgvCwsa

Η ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ

Previous article

Κιάτο, ανοχύρωτη πόλη…

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.