ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Υπό κατάληψη συνεχίζουν τέσσερα σχολεία της Κορινθίας

0

Το Κιάτο γίνεται το επίκεντρο των αντιπαραθέσεων στην εκπαίδευση, καθώς εκεί βρίσκονται τα τρία από τα τέσσερα σχολικά συγκροτήματα, που τελούν υπό κατάληψη αυτή την στιγμή στην Κορινθία.

Ειδικότερα το 1ο και 2ο Λύκειο Κιάτου, όπως και το ΕΠΑΛ Κιάτου, είναι τα σχολεία που συνεχίζουν τις καταλήψεις, χωρίς πάντως να έχουν δημιουργηθεί εντάσεις, όπως συμβαίνει σε άλλα σχολεία της Ελλάδας. Το τέταρτο σχολείο είναι το Γυμνάσιο του Λουτρακίου.
Η διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, πάντως, θεωρεί ότι με τον διάλογο και μακριά από εντάσεις, τα παιδιά θα πειστούν να επιστρέψουν στις τάξεις τους και τα μαθήματά τους.

Την ίδια ώρα η διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης διαβεβαιώνει ότι δεν έχει καμία απολύτως πληροφόρηση -είτε επίσημη, είτε ανεπίσημη- για περίπτωση καθηγήτριας που επιχειρεί να διώξει τους μαθητές μακριά από την Ορθοδοξία, όπως έχει αναφερθεί.
Ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας Δημήτρης Ασβεστόπουλος, στον οποίο απευθυνθήκαμε, με κατηγορηματικό τρόπο υποστηρίζει ότι κανένα τέτοιο θέμα, δεν έχει πέσει στην αντίληψή του:

Ούτε επίσημη καταγγελία έχουμε ούτε μας έχει ενοχλήσει κάποιος γονιός, ή διευθυντής σχολικής μονάδας για το θέμα αυτό, για το οποίο δεν ξέρω πως προέκυψε“, μας είπε χαρακτηριστικά

Σαουδική Αραβία: Εμπάργκο σε όλα τα τουρκικά προϊόντα

Previous article

Βαριές κατηγορίες σε βάρος 33 μελών ΜΚΟ – Έρευνα ΕΛ.ΑΣ και ΕΥΠ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.