ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Πρωτομηνιά με 411 κρούσματα και 89 διασωληνομένους!

0

Μόνο καλό μήνα δεν μπορούμε να ευχηθούμε καθώς σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 411 νέα κρούσματα, δύο νεκρούς και -δυστυχώς- 89 διασωληνωμένους.

Ειδικά ο αριθμός των ανθρώπων που είναι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας είναι το πιο ανησυχητικό στοιχείο στην εξέλιξη της πανδημίας, καθώς αποτελεί αρνητικό ρεκόρ.

Nωρίτερα, συναγερμός σήμανε για κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν σε γιατρούς και νοσηλευτές στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Κατά πληροφορίες, από τον ιό προσβλήθηκαν και εμφανίστηκαν θετικοί τρεις γιατροί και δύο νοσηλευτές. Εχουν ήδη πραγματοποιηθεί περισσότερα από 10 τεστ στο προσωπικό, ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν προσβληθεί ή όχι από την Covid-19.

Παράλληλα, αυξάνεται η λίστα των θυμάτων εξαιτίας επιπλοκών του κορωνοϊού στη χώρα μας. Σύμφωνα με πληροφορίες, μια 67χρονη έχασε τη ζωή της από κορωνοϊό στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Η γυναίκα νοσηλευόταν σε ΜΕΘ του νοσοκομείου, στο οποίο είχε εισαχθεί στις 19 Σεπτεμβρίου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας είχε εισαχθεί στις 26 του ίδιου μήνα.

Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΦΩΤΙΣΜΟ

Previous article

Σε όμιλο φωτιά ο Ολυμπιακός

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *