ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Εργο υπογειοποίησης καλωδίων στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων

0

Συνάντηση με τον Διευθυντή ΔΕΔΔΗΕ Κορίνθου κ. Σπύρο Μπότο πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Λουτρακίου, ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης, παρουσία του Αναπληρωτή Προϊσταμένου Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών & Υπηρεσιών Δόμησης του Δήμου κ. Δημήτρη Μακρίδη, με κύριο θέμα το έργο της υπογειοποίησης των καλωδίων στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων.

Το συγκεκριμένο έργο υλοποιείται σε συνέχεια του αιτήματος που υπέβαλε ο Δήμαρχος προς τη ΔΕΔΔΗΕ και αφορά στην υπογειοποίση των κάδων στην περιοχή παρέμβασης που εκτείνεται από την οδό Στάμου – από το ύψος των γραμμών του Προαστιακού Σιδηρόδρομου – έως την οδό Κρομμυώνος στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων.

Επίσης, η ΔΕΔΔΗΕ αναλαμβάνει ένα ακόμη έργο, εκείνο της αντικατάστασης των γυμνών αγωγών με καλώδια με μόνωση (συνεστραμμένο ζεύγος καλωδίων) στην παραλιακή ζώνη των Αγίων Θεοδώρων. Με την ολοκλήρωση του έργου διασφαλίζεται η αξιόπιστη, αποδοτική και ασφαλής λειτουργία του στην περιοχή παρέμβασης με σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο.

“Πραγματοποιούμε παρεμβάσεις που συνδυάζουν την αισθητική αναβάθμιση της εικόνας της πόλης, την ασφάλεια των πολιτών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας. Βρισκόμαστε σε διαρκή επαφή με την Εταιρεία και τον Διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ Κορίνθου τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία μας καθώς ανταποκρίνεται θετικά στα αιτήματά μας στηρίζοντας το έργο της δημοτικής Αρχής” δήλωσε ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης.

8eCUgvCwsa

Στην Κορινθία έψαχναν διακινητή κοκαΐνης στην Αθήνα τον βρήκαν

Previous article

Σε live streaming η πρώτη αγωνιστική μέρα της Α1 ανδρών στο Δερβένι Κορινθίας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.