ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λουτράκι: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του υπόπτου του διπλού φονικού

0

Να φτάσουν στην εξιχνίαση της διπλής δολοφονίας που αποκαλύφθηκε την περασμένη Κυριακή στο Λουτράκι προσπαθούν τα τελευταία 24ωρα οι Αρχές, συνδυάζοντας όλα τα στοιχεία που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής από τον τόπο του εγκλήματος, αλλά και αξιοποιώντας πληροφορίες από συγγενικά πρόσωπα των δύο θυμάτων.

Η 43χρονη και ο 42χρονος φαρμακοποιός εντοπίστηκαν γυμνοί μέσα σε μια λίμνη αίματος στο εξοχικό της γυναίκας στο Φλάμπουρο. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη με λουκέτο και αλυσίδα, ενώ αμφότεροι έφεραν πολλαπλές μαχαιριές και χτυπήματα από κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότητα ακόμα και γεωργικό εργαλείο.

Tα έμπειρα στελέχη της ΕΛΑΣ που ασχολούνται με το στυγερό έγκλημα εκτιμούν ότι πίσω από την υπόθεση κρύβεται ένα τρίτο πρόσωπο που στο παρελθόν είχε δεσμό με την 43χρονη μασέζ από την Ουκρανία. Σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο, ο βασικός ύποπτος φαίνεται να «θόλωσε» από την ζήλια του και έτσι να αποφάσισε να αφαιρέσει τη ζωή της πρώην συντρόφου του και του 42χρονου φαρμακοποιού μέσα στο εξοχικό στον Φλάμπουρο. Μάλιστα δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο άνδρας να παρακολουθούσε τα θύματα του, θέλοντας να τα πιάσει επ αυτοφώρω.

Ο πρώην σύντροφος της 43χρονης και βασικός ύποπτος της ΕΛΑΣ είναι ένας σεσημασμένος Αλβανός, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί. Οι έρευνες στρέφονται ακόμη και στην Μύκονο, αφού ο ύποπτος εργαζόταν περιστασιακά στο νησί των ανέμων, νησί με το οποίο η 43χρονη μασέζ είχε ιδιαίτερη σχέση, αφού στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με επιχειρηματία της Μυκόνου με τον οποίο είχε αποκτήσει και την 20χρονη κόρη της.

Το χρονικό της διπλής δολοφονίας στο Λουτράκι
Tο βράδυ του Σαββάτου, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της 43χρονης στο Φλάμπουρο, βρέθηκε το όχημα της γυναίκας, το οποίο είχε τυλιχθεί στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση από άνδρες του ΑΤ Λουτρακίου και της Πυροσβεστικής, οι οποίοι βρέθηκαν στο σημείο, όπου αρχικά έσβησαν τη φωτιά, προτού αυτή επεκταθεί.

Αμέσως μετά ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 43χρονης οδηγού, ωστόσο οι αστυνομικές αρχές δεν μπορούσαν να μπουν στο εξοχικό της στο Φλάμπουρο, δίχως εισαγγελική παρέμβαση. Το επόμενο πρωί γείτονας της 45χρονης είδε αίματα να τρέχουν από την εξώπορτα του σπιτιού της και ειδοποίησε τις Αρχές. Οι αστυνομικοί λίγο αργότερα έφτασαν στο σπίτι στο Φλάμπουρο, ωστόσο η πόρτα ήταν κλειδωμένη με αλυσίδα και λουκέτο. Τελικά, με εντολή εισαγγελέα, παραβίασαν την αλυσίδα, μπήκαν στο σπίτι και ανακάλυψαν τα δύο πτώματα.

Νέο ρεκόρ για τα ελληνικά ομόλογα – Στο 0,8% το 10ετές

Previous article

Ατομική ευθύνη και διακυβέρνηση

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.