Business

Στην Κόρινθο με το ξύλινο ποδήλατο ο mr Coco Mat

0

Επιχειρηματικό tour σε όλη την Πελοπόννησο πραγματοποιεί ένας από τους σημαντικότερους έλληνες επιχειρηματίες, με διεθνή δραστηριότητα. Πρόκειται για τον Παύλο Ευμορφίδη των Coco-mat, ένα από τα πιο ευώνυμα ελληνικά brands στο εξωτερικό.

Σκοπός της διαδρομής που ακολουθεί ο κ. Ευμορφίδης είναι η συνάντησή του με Πελοποννήσιους παραγωγούς, τυποποιητές και επιχειρηματίες που επιθυμούν να διεθνοποιήσουν τα προϊόντα τους, τις υπηρεσίες τους ή τις καινοτόμες ιδέες των start up επιχειρήσεών τους. Προς τούτο ο επιχειρηματίας θα διαθέσει, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, τα καταστήματα της εταιρίας του στην Ευρώπη κατά τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Στην συνάντηση που διοργάνωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτης Πιτσάκης, παρευρέθησαν παραγωγοί από όλη την Κορινθία. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Μάζος (σταφίδα Golden Black), η κ. Καραγκούνη (ελαιόλαδο με φύλλα χρυσού Bequest), o κ. Σεραφείμ (ζυμαρικά Σεραφείμ), ο κ. Μάρκελλος (ελαιόλαδο Markellos Olive), o κ. Μανδρέκας (γαλακτοκομικά Μανδρέκας), η κα Καραχοντζίτη (ζυμαρικά Gaia Greek), o κ. Τασινόπουλος (μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού To Filema ths Lelas), ο κ. Γιαννίκος (οινοποιείο Γιαννίκος) και ο κ. Μπασανιώτης (ξύδια Alfa Leone) παρουσίασαν τα brands τους στον κ. Ευμορφίδη και συζήτησαν μαζί του για την προοπτική του ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό.

Όλοι οι παραγωγοί εξέφρασαν την προθυμία τους να συμμετάσχουν στις ενέργειες προβολής της Κορινθίας και των προϊόντων της. Ο κ. Ευμορφίδης ευχαρίστησε όλους τους παραγωγούς αλλά και τον κ. Πιτσάκη για την διοργάνωση και έκλεισε τονίζοντας την φράση: «Πρέπει να εξάγουμε την τιμιότητα των προϊόντων μας».

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, από την πλευρά του, ευχαρίστησε τόσο τον κ. Ευμορφίδη για αυτή την τόσο εποικοδομητική συνάντηση και την ευκαιρία που δίνει στους παραγωγούς μας να βγουν προς τα έξω, όσο και τους παραγωγούς μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Σημείωσε ακόμα ότι «με δεδομένο ότι είναι πολύ δύσκολο να οργανωθούν οι εκθέσεις φέτος και όσες ήταν προγραμματισμένες ακυρώθηκαν, πρέπει να βρούμε άλλους τρόπους να αναδείξουμε τα προϊόντα μας και την Κορινθία μας».

Με την ευκαιρία αυτή, ο Πρόεδρος προσκαλεί και άλλους παραγωγούς της Κορινθίας να συμμετάσχουν στην κίνηση αυτή, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον τους στο media@korinthiacc.gr ή στο τηλέφωνο 27410-24464 (933).

Ελληνες ναύαρχοι: Μεσογειακή «ομπρέλα» το ατού της Αθήνας απέναντι στο Oruc Reis

Previous article

Διόδια: Με έναν πομποδέκτη οι διελεύσεις από τους αυτοκινητοδρόμους από 4 Νοεμβρίου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Business