ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

6 νέα κρούσματα στην Κορινθία, τα τρία αναδείχτηκαν στα rapid test

0

Έξι νέα κρούσματα αναδείχτηκαν σήμερα από τον ΕΟΔΥ στην Κορινθία. Τρία από αυτά εντοπίστηκαν στα rapid test που πραγματοποιήθηκαν χτες και σήμερα από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, στο δημοτικό θέατρο, όπου εκατοντάδες πολίτες σχημάτισαν ουρές για να κάνουν το τεστ.  

Συνολικά ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 438 νέα κρούσματα του κορονοϊού, ενώ 9 άτομα έχασαν την μάχη με την ασθένεια. Την ίδια ώρα 84 άνθρωποι παραμένουν διασωληνομένοι.

Συνολικά τα κρούσματα ανέρχονται σε 25,370 ενώ οι θάνατοι έφτασαν τους 509. Ειδικά τον Οκτώβριο είχαμε 6,911 κρούσματα (το 27,2% του συνολικού αριθμού) και 118 νεκρούς (το 23,1% των συνολικών θυμάτων).

Συναγερμός σήμανε στην Θεσσαλονίκη καθώς αθλητές συλλόγων διαφόρων αθλημάτων που προπονούνται σε δημοτικό γυμναστήριο, είναι οι 14 μαθητές σχολείων του δήμου Νεάπολης Συκεών, που βρέθηκαν τις τελευταίες δύο μέρες θετικοί στον κορωνοϊό.

Το γεγονός αυτό, όπως τα υπόλοιπα κρούσματα που εντοπίστηκαν σε υπηρεσίες του δήμου Συκεών, έχουν θέσει τη διοίκηση του δήμου επί ποδός, ενώ ο δήμαρχος, Σίμος Δανιηλίδης απηύθυνε σήμερα έκκληση για αυστηρή τήρηση των μέτρων.

Συγκλονιστικές εικόνες από το Παρίσι – Ερημη πόλη μετά το νέο lockdown

Previous article

“Μαύρος” Οκτώβρης με πάνω από 10.000 κρούσματα πανελλαδικά και πάνω από 100 στην Κορινθία

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.